Plaćena praksa u Fondaciji Mozaik: Administrativna asistentica ili asistent u odjelu Finansije i administracija

Ukoliko tražiš radno iskustvo u finansijama i administraciji, prijavi se na ovaj poziv do 4. septembra!

Zamišljaš li da tri mjeseca provedeš u dinamičnom i modernom finansijsko-administrativnom odjelu i stekneš vrijedno radno iskustvo? Ako imaš 18-35 godina i želiš unaprijediti svoje vještine, onda je ovo prava prilika za tebe.

Prijavi se na #internship u Finansijsko-administrativnom odjelu Fondacije Mozaik do 4.9.2022. godine!

Kako je raditi u finansijsko-administrativnom odjelu Fondacije Mozaik?  

Asistiranje pri izradi različitih izvještaja, komunikacija s mladim aktivistima i aktivistkinjama, rad u sistemima obrade podataka, treninzi na kojima upoznaješ mlade iz različitih zajednica i, naravno, administrativni poslovi. Sve to i suočavanje sa novim izazovima čini rad u finansijsko-administrativnom odjelu dinamičnim. Jedna od najvećih prednosti jeste rad u Microsoft Dynamic Navision programu koji predstavlja poznato softversko rješenje za evidentiranje troškova i izradu bilansa stanja, uspjeha, polugodišnjeg i godišnjeg računa te izradu izvještaja za potrebe praćenja potrošnje.

Ako te zanima kako izgleda praksa u našem timu iz prve ruke, pročitaj ovo Nejrino iskustvo:

Posebno poglavlje u mom životu – internship u Fondaciji Mozaik. 

Radom u ovom timu stičeš odgovornost, efikasnost, sposobnost prilagođavanja promjenama, timski rad, usmjerenost na detalje i preciznost. Ako sebe vidiš kao nekoga ko doprinosi timu dok se razvija i usavršava svoje vještine, pročitaj šta očekujemo od tebe.

Šta očekujemo od tebe?  

Očekujemo da radiš 6 sati dnevno iz naše kancelarije u Sarajevu, s tim što uvijek imamo razumijevanja za tvoje privatne obaveze (ispiti i sl.). Sa svojim timom se dogovaraš oko planiranja i izvršavanja svih obaveza.

  • Honorar: 300KM

Još uvijek ti se sviđa ideja? Onda se registruj u loncu (ako već nisi) i klikni na PRIJAVI SE OVDJE. Popuni prijavu do 4.9.2022. godine u 23:59h, a nakon procesa selekcije dobićeš informaciju da li prolaziš u naredni krug.

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.