Počeo je regionalni sajam poslova – sad je pravo vrijeme za (novi) posao!

Svi oni koji traže prvi posao ili bi rado do novog zaposlenja, neka spreme biografije (CV) jer imaju fantastičnu šansu pronaći pravu ponudu za sebe na najvećem online Regionalnom sajmu poslova!   


Ove godine online Regionalni sajam poslova bit će organizovan po jedanaesti put zaredom, a održat će se od 7. do 14. listopada/oktobra. Svi posjetioci sajma, na adresi https://regionalnisajamposlova.com/, mogu istraživati bogatu ponudu preko 500 slobodnih radnih mjesta koje predstavlja 80 izlagača iz Bosne i Hercegovine i regije.
Svake godine, sajam se realizuje u suradnji portala MojPosao.ba, Moj-posao.net iz Hrvatske, Poslovi.infostud.com iz Srbije, i makedonskog sajta Vratobuvanje.com.mk. Posebna novina je to što ove godine na sajmu sudjeluju i kolege sa sajta Deloglasnik.si iz Slovenije,  i to je još jedan od razloga zbog čega ovaj događaj s pravom nosi titulu najvećeg regionalnog online sajma zapošljavanja.
Prednosti sajma
Sajam traje 8 dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, koji traje 1 dan i zahtijeva dolazak na određenu lokaciju, naš sajam možete posjetiti kad god to vama odgovara!
Na virtualnim štandovima vas i ove godine očekuju savršeni domaćini – vrhunski poslodavci u potrazi za zaposlenicima, s kojima možete ostvariti direktnu komunikaciju i dobiti odgovore na sva vaša pitanja.
Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, mogu se pronaći informacije o kompaniji, iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.
Svim posjetiocima sajma u potrazi za novim poslovnim izazovima savjetujemo da pripreme, odnosno ažuriraju svoje biografije i profil koji već imaju na portalu MojPosao.ba, te dođu na sajam.
I ove godine u okviru sajma možete sudjelovati u regionalnom istraživanju tržišta rada i otkriti nam sličnosti i razlike tržišta u pet zemalja regije. Što vam je bitno kod biranja posla ili što je najvažnije kako biste uopšte dobili ili promijenili posao?  Istraživanje možete pronaći na štandu portala MojPosao.ba ili na linku https://www.surveymonkey.com/r/ZH8QNPV
Bilo da ste bez iskustva ili tražite pozicije koje bi bile iduća stepenica u karijeri, sigurni smo da će svi pronaći nešto za sebe.
Na ovogodišnjem online Regionalnom sajmu poslova kandidatima će se predstaviti razni poslodavci, kao što su: JYSK, Teleperformance, Sparkasse Bank, BAT, UniCredit Bank dd Mostar, UniCredit Bank ad Banja Luka, Transcom i naravno MojPosao.ba.
(manager.ba)