PodCAT sa Malikom: Dijana Tepšić – Play Media Day Program Director #PlayMediaDay06 (VIDEO)

Dijana Tepšić je diplomirana komunikologinja, magistrica Gender/Rodnih nauka, preduzetnica, osnivačica i kreativna direktorica Play Team kreativne agencije iz Banjaluke, direktorica programa Regionalnog komunikacijskog događaja “Play Media Day”, koji se održava već petu godinu zaredom.

Pet godina je bila autorka i voditeljka regionalno prepoznatog TV show-a “RECreativno sa Dijanom Tepšić” koji je na vrlo afirmativan način, promovisao kreativne ljude i inspirativne priče širom regiona.
Osnivačica je i urednica online magazine Ultra.ba. Predavačica je na različitim konferencijama, obukama, panelima i radionicama. Ima dugogodišnje iskustvo rada u medijima i odnosima s javnošću.
Dijana radi od svoje 16 godine, a svoju karijeru je počela kao radio voditeljka i urednica radio emisija. 10 godina je radila u javnoj upravi u oblasti odnosa s javnošću i ljudskih prava.
U periodu od 2008-2014. godine, radila je kao DJ i kantautorka. Ona je izabrala da radi ono što voli, te smatra da smo najsretniji kada radimo ono što volimo. Dijana kao tipični ovan, voli izazove, a kreativnost i inspiraciju pronalazi u svemu što je okružuje.
Njen omiljeni citat je: “Ono o čemu sanjaš, možeš i da ostvariš”, kreativca Walta Disneya.