Podrška mladima do upisa na željeni studij u inostranstvu

Poštovani/poštovana,
I ove jeseni Via Academica organizuje sajmove obrazovanja u nekoliko balkanskih gradova. Mi smo kompanija specijalizovana za akademsko i profesionalno vođenje mladih koje rezultira uspješnim upisom studija u inostranstvu. Naše metode su cjelokupna i sveobuhvatna podrška mladim ljudima na putu od odluke do samog upisa na željeni fakultet u inostranstvu.
Zahvljajujući našem timu stručnjaka za visoko obrazovanje, međunarodnu saradnju i akademsko usavršavanje, obezbjeđujemo upis u srednje škole, na programe osnovnih, master, MBA i doktorskih studija koje nude univerziteti širom svijeta. I ove godine na sajam dolaze predstavnici škola i univerziteta iz Italije, Švicarske, Holandije, Bugarske, Grčke, Velike Britanije, Španije, SAD i drugih zemalja.
Study expo sajam će se održati u Sarajevu 30.10.2019. godine u Hotelu Evropa u terminu od 15:00 do 20:00h. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane srednjoškolce i studente da nam se pridruže na sajmu s roditeljima, prijateljima, društvom, kolegama s faxa, a mogu i sami. Svi prisutni na sajmu će imati priliku upoznati predstavnike univerziteta te pitati sve što ih zanima.
Pored navedenog, uz brošure, prezentacije univerziteta, fotografije i iskustva studenata moći će saznati sve o pogodnostima koje ih očekuju ukoliko se prijave na programe naših partnerskih univerziteta. Via Academica tim će biti na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice oko slanja aplikacije i procedura koje ih očekuju.
Ulaz je besplatan i nije potrebna nikakva priprema. Jedino što je potrebno jeste da svi zainteresovani popune ovaj jednostavni upitnik radi lakšeg usmjeravanja na odgovarajući štand univerziteta i pružanja što više informacija. Srdačan pozdrav, Via Academica tim.

Posljednji postovi