Popcorn Recruiters traže stručnjaka za B2B marketing!

Lokacija: Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Ko smo mi?
Popcorn Recruiters je domaća agencija za zapošljavanje. Mi smo tim mladih, ambicioznih ljudi u kojima se timski rad, razmjena znanja i postignuća visoko cijene.

U Popcorn Recruiters, srdačno pozdravljamo svakog novog člana i pomažemo im da se brzo uklope. Imamo prijateljsku atmosferu i pazimo jedni na druge. Stvorili smo opušteno okruženje u kojem svi mogu uživati.

Podržavamo raznovrstan portfelj međunarodnih i lokalnih kompanija, od start-up-a do globalnih korporacija. Specijalizirani smo za IT zapošljavanje, ali i uspješno ispunjavamo poslovne uloge.
Neki od naših klijenata su AT&T, Webhelp, Symphony, Forsta, DDC, Microblink i mnogi drugi.

Zašto bi nam se pridružio?
Najviše cijenimo naš tim, kulturu i zajedničke vrijednosti. Zato negujemo kulturu saradnje koja promoviše podršku, mentorstvo, timski rad i lični i profesionalni rast i razvoj.

Postanite dio tima i dobit ćete:
Fleksibilno radno vrijeme (osnovno radno vrijeme je od 10:00 – 15:00) kako biste sačuvali ravnotežu između posla i privatnog života,
Kontinuirani rast, učenje i mogućnosti razvoja karijere,
Rad na daljinu 5 dana u mjesecu (za svaku godinu rada sa nama dobijate dodatne dane na daljinu i godišnji odmor)
Privatno zdravstveno osiguranje i dani bolovanja kad god se osjećate loše,
Dodatne pogodnosti kao što su: FitPass, beneficije za zube, a naša ordinacija je prilagođena kućnim ljubimcima, a imamo i namenski budžet za zdravstvenu zaštitu kućnih ljubimaca!
Iznad svega, ponosni smo na kulturu naše kompanije. Obavezno implementiramo pogodnosti koje će pomoći svim članovima našeg tima da rastu lično i profesionalno.

Kako bi izgledao vaš dan za danom
Šta biste radili kao stručnjak za B2B marketing? Vaše dnevne obaveze bi uključivale:
Razvijanje i implementacija B2B marketinških strategija i kampanja za podsticanje generisanja potencijalnih klijenata i svijesti o brendu.
Praćenje i analiza metrike marketinškog učinka i pružanje redovnih izvještaja i uvida za mjerenje efikasnosti kampanja.
Provođenje istraživanja tržišta za identifikaciju ciljne publike, trendove u industriji i analizu konkurencije.
Stvaranje privlačnog sadržaja za različite marketinške kanale, uključujući web stranicu, društvene mreže, email kampanje i objave na blogu.
Saradnja s prodajnim timom kako bi se marketinški napori uskladili s poslovnim ciljevima i podržali njegovanje i konverziju potencijalnih kupaca.
Saradnja s drugim timovima, kao što su dizajn i zapošljavanje, kako bi se osigurala dosljedna poruka o brendu i vizualni identitet.
Bili biste savršeni za naš tim ako…
Želimo da čujemo od vas ako imate prethodno iskustvo u digitalnom marketingu, posebno B2B marketingu!

Kao član našeg marketinškog tima, trebali biste također:
Posjeduju odlične pismene i verbalne komunikacijske vještine, sa sposobnošću stvaranja zanimljivog sadržaja koji odjekuje našoj ciljnoj publici.
Budite kreativni mislilac sa sposobnošću razvoja inovativnih marketinških ideja i rješenja.
Imajte način razmišljanja vođen podacima i udoban vam je rad s analitičkim alatima za praćenje i mjerenje marketinških performansi.
Budite proaktivni samopokretač koji može preuzeti vlasništvo nad projektima i dovesti ih do uspješnog završetka.
Ako vas ovi kvaliteti opisuju i spremni ste da svoju B2B marketinšku karijeru podignete na viši nivo, voljeli bismo čuti od vas!

Pridružite se našem timu u Popcorn Recruiters i istražite sva uzbuđenja i izazove koje donosi rad u industriji zapošljavanja. Dakle, prijavite se sada ili me kontaktirajte na tea@popcornrecruiters.com Radujem se što ću vas upoznati!

Preuzeto sa: popcornrecruiters.co

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“