Posao: McDonald's – Sarajevo

Kao vodeći lanac brze usluge u svijetu i u Bosni Hercegovini, McDonald’s je jedan od najvećih svjetskih brendova, poznat po izrazito visokim standardima i sinonim je za brzu i ljubaznu uslugu, najkvalitetnije proizvode, čiste i ugodne lokacije te vrijednost koju gost dobije za svoj novac – to je zapravo i formula našeg uspjeha na koju smo ponosni.
 
Od jula 2011. godine kada je u samom centru Sarajeva, u ulici Maršala Tita na broju 36, otvoren prvi McDonald’s u BiH kontinuirano ulažemo u razvoj našeg poslovanja, iz godine u godinu otvaramo nova radna mjesta i poboljšavamo našu ponudu te nastojimo našim gostima uvijek pružiti samo najbolje.
 
Ukoliko tražite perspektivan i dinamičan posao sa mogućnošću napredovanja, McDonald’s je pravo mjesto za Vas.
 
Zapošljavamo na poziciji: 
 
Ugostiteljski radnici (m/ž)
 
Opis radnog mjesta:
  • Priprema i posluživanje hrane i pica
  • Rad u aktivnom i dinamičnom kolektivu
  • Profesionalan odnos prema poslu I odgovornost
  • Mogućnost kontinuiranog razvoja I napredovanja
Potrebni uvjeti:
  • Završena SSS 
Radni odnos: 
 
Ukoliko želite da postanete dio našeg time, dostavite vašu prijavu sa biografijom i kontakt telefonom putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS”  ili na adresu: Gliese d.o.o. DL – McDonald's – ul. Maršala Tita 6 , 71000 Sarajevo.
 
Prijavljeni kandidati će nakon prve selekcije biti pozvani na razgovor za posao.
Lokacija: Sarajevo, Mostar
Broj izvršilaca: 20
Datum objave: 21.02.2022.
Trajanje oglasa: 30 dana (ističe 23.03.2022.)
Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi