Postani dio ZIPR ekipe!

Nudimo ti priliku da zablistaš u ulozi Social Media Managera i vještine pokažeš najcool ekipi!Ako si wizard u monitoringu i optimizaciji kampanja na društvenim mrežama, savršeno vladaš influencing marketingom, imaš strateški pristup u osmišljavanju i implementaciji različitih kampanja, a pri tome kontinuirano radiš na sebi i usavršavaš svoje skillove, ZIPR Agencija je adresa na kojoj ćeš se dugoročno zadržati!

Osim onog što ti pripada, redovne plate i stimulacije koja za trud neće izostati, nudimo ti da svoje wizard vještine nadograđuješ na edukacijama, a mi ćemo tebi pokazati svijet u kojem će rad biti satisfakcija, a dani provedeni sa našom ekipom nezaboravno iskustvo!

Svoj CV pošalji na mail adresu info@prbih.com. Dok čekaš da te pozovemo na kafu u našu Agenciju da se malo bolje upoznamo, u međuvremenu upoznaj ti nas na web stranici zipr.ba.Željno očekujemo dodatnog člana naše ZIPR ekipe.

Sretno!

Izvor: hocu.ba

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.