Postani QA inžinjer i uplovi u najbolje plaćenu branšu u BiH

Da li želite da steknete sve potrebne vještine za QA inžinjera (Quality Assurance Engineer) koje ćete moći primjenjivati prilikom testiranja software-a u svom budućem radnom okruženju?

Naredni kurs u Logosoft Edukaciji je Introduction to Software Testing (webinar) koji je na programu putem online platforme – uživo u virtuelnoj učionici. Rezervišite svoje mjesto najkasnije do 25.06. slanjem e-maila na edukacija@logosoft.ba.
Introduction to Software Testing kurs je koncipiran za apsolutne početnike tako da svi polaznici, bez obzira na predznanje, mogu da postanu QA inžinjeri po završetku kursa. Polaznici će proći kroz osnovne pojmove koji su neophodni za QA proces te se upoznati sa QA procesima na stvarnim projektima. Sam proces učenja na kursu se zasniva na analizi, dizajnu test planova, test scenarija, testova, izvršavanju napisanih testova i na kraju kreiranju bug-ova.
Polaznici Introduction to Software Testing kursa će se upoznati sa osnovim development metodologijama, kao što je Agilna metodologija (Agile) te kako se QA proces inkorporira u Agilne projektne metodologije. Nakon što prođu osnove QA, polaznici će analizirati realan projekat u kojem će primjeniti naučena znanja i dodatno se upoznati sa bazama i web debugging alatima.
Prijavite se na email edukacija@logosoft.ba, ali požurite, jer je broj mjesta na kursu ograničen.
Introduction to Software Testing (webinar)

  • Datum: 28.06.2021.
  • Trajanje kursa: 4 sedmice, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:00 do 20:00
  • Cijena: 600,00 KM + PDV
  • Rok za prijavu: 25.06.2021. godine
  • Prijave na: edukacija@logosoft.ba

Specijalna pogodnost: Za firme koje prijave više od jednog uposlenika odobravamo ukupni popust od 10% (popusti se ne zbrajaju).