Postanite certificirani poslovni PMI-PBA analitičar

Bilo da ste početnik ili ste iskusni analitičar koji želi da stekne certifikat PMI-PBA (Project Management Institute – Professional in Business Analysis), ova obuka je pripremljena upravo za vas.

Naredni kurs u Logosoft Edukaciji je Business Analyst PMI-PBA koji je na programu putem online platforme – uživo u virtuelnoj učionici. Rezervišite svoje mjesto najkasnije do 02.04.2021. slanjem e-maila na edukacija@logosoft.ba.

Certifikat PMI-PBA je namijenjen poslovnim analitičarima koji rade s projektima ili programima ili menadžerima projekata i programa. PMI-PBA ispit se polaže pri autoriziranim Person Vue centru u Logosoft Edukaciji. Kurs se fokusira na obuku iz poslovne analize kroz praktične projekte i testiranje principa, alata i osnova poslovne analize i baziran je na materijalu koji je potrebno naučiti da bi se pristupilo polaganju ispita PMI-PBA. Nakon odslušane ove obuke, također ispunjavate još jedan od uslova za polaganje PBA certifikata, a to je 35 sati neophodne obuke iz poslovne analitike.
Kurs je podijeljen u 6 dijelova: uvodni dio, procjena potreba kompanije i projekata (programa), planiranje, analiza, praćenje projektnih (programskih) zahtjeva i procjena, a polaznici ne moraju imate prethodno znanje o biznis analizi.
Prijavite se do kraja sedmice i postanite visoko plaćeni i certificirani, poslovni PMI-PBA analitičar.
Business Analyst PMI-PBA(webinar)
• Datum: 05.04.2021.
• Trajanje radionice: 20 dana, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17:30 do 20:30
• Cijena: 800,00 KM + PDV
• Rok za prijavu: 02.04.2021. godine
• Prijave na: edukacija@logosoft.ba
• SPECIJALNA POGODNOST: Za firme koje prijave više od jednog uposlenika odobravamo ukupni popust od 10% (popusti se ne zbrajaju).
• SPECIJALNA POGODNOST: Za članove PMI-BiH chaptera odobravamo 10% popusta (popusti se ne zbrajaju).
• NAPOMENA: U cijenu edukacije nije uključen vaučer za ispit.
Informacije o predavaču
Jasna Pleho trenutno radi kao voditelj projekata u realnom sektoru iz oblasti informacionih tehnologija. Doktor je nauka je iz oblasti vještačke inteligencije, a posljednjih 10 godina se bavi vođenjem projekata i biznis analizom na projektima. Jasna je certificirani projekt menadžer sa jednim od najcjenjenijih svjetski priznatih certifikata iz oblasti upravljanja projektima – PMP (PMI) certifikat, a certificirani je voditelj projekata i po agilnim metodama (PMI-ACP). Jedan je od osnivača je i bivši predsjednik PMI Chapter-a u BIH.
(klix.ba)

Posljednji postovi