Poziv za literarni natječaj na temu “????? ?????????????”.

U sklopu projekta “Mogu i ja” Udruženje mladih “Trik” raspisuje poziv za literarni natječaj na temu “????? ?????????????”.
Iskoristi talenat u pisanju i kroz priču predstavi šta za tebe predstavlja rodna ravnopravnost.
Pošalji svoje radove i možda baš tvoj rad bude izabran za neko od prva četiri mjesta. A kao nagradu za trud i talenat obezbjeđene su č????? ??????? ?? ?????? ???? ? ?????! ?
Prilikom slanja svojih radova potrebno je da navedete svoje osnovne podatke (ime i prezime, e-mail, adresu stanovanja i broj telefona), koje ćete dostaviti zajedno sa vašim radom.
????? ?????? ??????? ?? ??.??.???? ?? ??:???
????? ?????? š?????? ?? ?????? ?????????? ??, ???????? ?? ???
Sretno učesnici i neka najbolji rad pobijedi
Projekat “Mogu i ja” se realizuje u okviru projekta: “Razvoj programa obuke za članove opšinskih komisija/odbora za ravnopravnost polova u BiH“ (2021-2022) koje a implementira Udruženje građana Nešto Više i Amica Educa u saradnji sa Gender Centar Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i Gender centar Vlade RS.
Projekat je podržan od strane Evropska unija u Bosni i Hercegovini.
Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi