Poziv za literarni natječaj na temu “𝙍𝙤𝙙𝙣𝙖 𝙧𝙖𝙫𝙣𝙤𝙥𝙧𝙖𝙫𝙣𝙤𝙨𝙩”.

U sklopu projekta “Mogu i ja” Udruženje mladih “Trik” raspisuje poziv za literarni natječaj na temu “𝙍𝙤𝙙𝙣𝙖 𝙧𝙖𝙫𝙣𝙤𝙥𝙧𝙖𝙫𝙣𝙤𝙨𝙩”.
Iskoristi talenat u pisanju i kroz priču predstavi šta za tebe predstavlja rodna ravnopravnost.
Pošalji svoje radove i možda baš tvoj rad bude izabran za neko od prva četiri mjesta. A kao nagradu za trud i talenat obezbjeđene su č𝗲𝘁𝗶𝗿𝗶 𝗻𝗮𝗴𝗿𝗮𝗱𝗲 𝘇𝗮 𝗘𝘀𝗰𝗮𝗽𝗲 𝗥𝗼𝗼𝗺 𝘂 𝗧𝘂𝘇𝗹𝗶! 🗝
Prilikom slanja svojih radova potrebno je da navedete svoje osnovne podatke (ime i prezime, e-mail, adresu stanovanja i broj telefona), koje ćete dostaviti zajedno sa vašim radom.
𝐏𝐨𝐳𝐢𝐯 𝐨𝐬𝐭𝐚𝐣𝐞 𝐨𝐭𝐯𝐨𝐫𝐞𝐧 𝐝𝐨 𝟐𝟏.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟐 𝐝𝐨 𝟐𝟑:𝟓𝟗𝐡
𝗦𝘃𝗼𝗷𝗲 𝗿𝗮𝗱𝗼𝘃𝗲 š𝗮𝗹𝗷𝗶𝘁𝗲 𝗻𝗮 𝗮𝗱𝗿𝗲𝘀𝘂 𝗠𝗶𝗹𝗷𝗮𝗻𝗼𝘃𝗰𝗶 𝗯𝗯, 𝗞𝗮𝗹𝗲𝘀𝗶𝗷𝗮 𝟳𝟱 𝟮𝟲𝟬
Sretno učesnici i neka najbolji rad pobijedi
Projekat “Mogu i ja” se realizuje u okviru projekta: “Razvoj programa obuke za članove opšinskih komisija/odbora za ravnopravnost polova u BiH“ (2021-2022) koje a implementira Udruženje građana Nešto Više i Amica Educa u saradnji sa Gender Centar Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i Gender centar Vlade RS.
Projekat je podržan od strane Evropska unija u Bosni i Hercegovini.
Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi