Poziv za učešće na radionici „Priprema prijedloga projekata za Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020”.


Ministarstvo za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Direkcija za evropske integracije Bosne i Hercegovine, uz tehničku podršku Zajedničkog tehničkog sekretarijata Programa prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina (ZTS), organizuju dvodnevnu radionicu na temu „Priprema prijedloga projekata za Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020”.
Radionice biće organizovana 11. i 12. septembra 2019. godine u Tuzli, BIH. Agendu možete pronaći ovde.
Tokom radionice biće  predstavlјen Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020, a polazinici radionice će biti u prilici da se upoznaju i sa elementima i tehnikama potrebnim za kvalitetnu pripremu prijedloga projekta u kontekstu programa prekogranične saradnje.
Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete radionici, molimo Vas da Vaše prisustvo potvrdite tako što ćete popunjen Prijavni formular poslati ZTS-u elektronskim putem na  office@srb-bih.org.
Prijave će biti prihvaćene do popune mesta.
Imajući u vidu da je broj mjesta ograničen, pravo učešća će imati prvoprijavljeni.
Svako od prijavljenih će dobiti potvrdu o mogućnosti, ili ne mogućnosti, da prisustvuju radionici, i to isključivo zbog ograničenog broja mjesta.
Molimo Vas da imate u vidu da će organizator radionice snositi troškove konzumacije (osvježenje i ručak) za sve učesnike, dok troškove prevoza i smještaja snose učesnici.
Između ostalog, želimo Vas informisati da je svaka organizacija/institucija dobrodošla da predloži ne više od dva njena predstavnika za učešće u ovoj radionici.
Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020 se finansira sredstvima Evropske unije u okviru instrumenta za pretpristupnu pomoć IPA II.
Zajednički tehnički  sekretarijat
Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020.
 
Izvor: mreza-mira.net

Posljednji postovi