Poziv za učesnike: Peace Fest

Centar za izgradnju mira već 15 godina radi na polju izgradnje povjerenje i rad na pomirenju među narodima u Bosni I Hercegovini te daje podršku mirovnim procesima u državama koje su prošle kroz nasilje.

Ove godine jedna od naših tradicionalnih aktivnosti Međunarodna sedmica mira (International Peace Week) poprima novu dimenziju i prerasta u jedinstveni događaj pod nazivom Peace Fest!

U periodu od 15. do 22. septembra 100 mladih, sa područja Bosne i Hercegovine, će imati priliku učiti o konceptima izgradnje mira, aktivizma, lične odgovornosti i doprinosa u društvenoj promjeni. Pored toga upoznaće mlade koji dolaze iz različitih područja Bosne i Hercegovine s kojima će učestvovati u transformativnom procesu i širenju mreže mirovnjaka.

Centar za izgradnju mira poziva sve zainteresovane osobe otvorene za sticanje novih saznanja, iskustava i prijateljstava s ciljem izgradnje mira da se prijave kao učesnici Peace fest-a.

Prijavnica: https://drive.google.com/file/d/1WrJsNpaZ8U0MZ9IFZvfTYOPeRkkussMc/view?fbclid=IwAR38PwAEmbGjD2PWc_yB8cCYZsecM2hG78RTUvm2H189G8o9NmeBKUucsbo


Izvor: www.mreza-mira.net