Poziv za volontiranje na 25. Susretima mladih Republike Srpske

Prijavi se kao volonter na najveću republičku omladinsku manifestaciju!

Dragi prijatelji,

Imamo sjajne vijesti za sve volontere iz Republike Srpske! Imate priliku da budete dio nezaboravnog događaja koji će obilježiti ovu godinu – “25. Susreti mladih Republike Srpske”!

Šta vas očekuje kao volontera na “Susretima mladih Republike Srpske”?

Organizacija događaja: Imate priliku da budete dio organizacionog tima koji će osigurati da sve bude besprijekorno i da se svaki učesnik osjeća dobrodošlim i sigurnim.

Pružanje podrške radionicama: Volonteri će biti uključeni u podršku radionicama, pomažući instruktorima i učesnicima da iskoriste maksimum iz ovih edukativnih iskustava.

Logistika i upravljanje događajem: Učestvujte u organizaciji prostora, rasporedu aktivnosti i brinite o tokovima događaja.

Komunikacija i informisanje: Budite ambasadori događaja, pružite informacije i pomozite učesnicima da se snalaze i uživaju u svakom trenutku.

Nezaboravno iskustvo: Kao volonter, imate priliku da steknete neprocjenjivo iskustvo, razvijete nove vještine, upoznate inspirativne ljude i budete dio nečega posebnog.

Da biste se prijavili kao volonter popunite prijavni obrazac. Prijavni obrazac se nalazi na linku https://docs.google.com/forms/d/1c0pLwAnv32meY0Lia6ATnaVP6iI1RlRC0cf33Hjmkbs/viewform. Vaša podrška je neprocjenjiva, a broj mjesta je ograničen, požurite!

Ne propustite ovu priliku da budete dio tima “25. Susreta mladih Republike Srpske” kao volonter! Vaš doprinos je od velike važnosti za uspjeh ovog događaja.

Lokacija: Prijedor, Republika Srpska
Datum: 9. – 13. avgust 2023.

Više informacija o volontiranju na događaju možete pronaći na našim društvenim mrežama. Vidimo se uskoro kao dio našeg sjajnog volonterskog tima!

 

Preuzeto sa: mladibl.com

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“