Pretvori ideju u plan: mentoring i edukacija o poduzetništvu

Toliko ideja čeka na samo jedan mali zalet kako bi zamahnule krilima i poletjele, zar ne? A šta kažete na to da vam pomognemo da naučite kako da te ideje uzmu potpuni zamah i pretvore se u konkretan plan, ciljeve tako da sutra možete da živite svoj san?

U okviru projekta “Kad porastem bit ću poduzetnica” CEI Nahla organizira program edukacije i mentoringa za poduzentice koje su na svom početku.
 Oblasti i teme:

  • analiziranje ideja,
  • istraživanje tržišta,
  • kako savladati administrativne procedure i uhvatiti se u koštac sa finansijama,
  • kako napisati biznis plan i uspješno ga predstaviti
  • i na kraju kako izgraditi brend.

Tokom edukacije ćemo vam pomoći i da napišete svoj biznis plan za svoju ideju, a na tom putu ćemo vam dodijeliti mentoricu koja će vas usmjeriti i pomoći da vaš put ne bude težak kao njen.
Edukacija je BESPLATNA i namijenjena djevojkama/ženama od 17 do 30 godina sa prebivalištem u Kantonu Sarajevo. Prijavi se!
Želimo da uključimo djevojke iz svih struka da razmišljaju o poduzetništvu i potaknemo ih da pokrenu biznise u oblasti turizma, farmacije, poljoprivrede, STEM nauka, mašinstva, dizajna i drugim oblastima.
Trajanje edukacije: 28. april – 23. jul 2021.
Vrijeme i način održavanja: srijedom 17.00 – 19.00, online
Prijavite se putem ONLINE FORMULARA do 24. aprila!
Družimo se uskoro i poduzimamo prve korake!
A, šta ti želiš da budeš kad porasteš?
Projekat “Kad porastem bit ću poduzetnica” implementiraju članice Nahlinog kluba mladih Tignum uz podršku Ministarstva obrazovanja i nauke Kantona Sarajevo.
(nahla.ba)