Prezentacija Programa stipendija njemačke privrede za BiH kompanije

Tražite li mlade profesionalce koji su visoko motivisani i dobro obrazovani? Želite li ih privući u ranoj fazi? Zainteresovani ste za širenje poslovanja u Bosni i Hercegovini ili nekoj od susjednih zemalja?
Želite li proširiti svoj tim u Bosni i Hercegovini? Tražite li visokokvalificiranu akademsku radnu snagu? Iskoristite svoju izvanrednu priliku i sudjelujte u Programa stipendija njemačke privrede za zemlje zapadnog Balkana.
Program stipendija njemačke privrede pruža izvrsnu priliku da vaša kompanija upozna visokokvalificirane mlade talente različitog profesionalnog porijekla koji se već obučavaju za buduće zaposlenje u Bosni i Hercegovini kroz praksu u Njemačkoj.
S druge strane, možete povećati brendiranje vlastite tvrtke i privući naše visokoobrazovane i profesionalne alumnije za zaposlenje u vašoj kompaniji.
Više informacija o ovom programu koji je u posljednjih 16 godina, podržao preko 800 studenata i mladih diplomanata na ovom putu pronađite OVDJE.
Ovom prilikom The German Eastern Business Association (Ost-Ausschuss der Deutschen Wirtschaft) i Predstavništvo njemačke privrede u BiH Vas pozivaju na prezentaciju Programa stipendija njemačke privrede i Q&A sesiju koja će se održati sutra, 10. novembra, u 10:00 sati na engleskom jeziku.
Pridružite nam se putem sljedećeg linka:
https://zoom.us/j/92805886394?pwd=V0czWCt2d0sxMU1mQmRabitpNmgrQT09
Meeting ID: 928 0588 6394
Passcode: 976546
(akta.ba)