Prijavi se i budi SA IT na TI

Srednjoškolac/ka si i zanima te IT sektor? Želiš u tom pravcu da razvijaš karijeru, ali ne znaš gdje da tražiš prilike? Ovaj online događaj je onda idealna prilika za tebe!

“Sa IT na TI” je online događaj koji će se održati u utorak, 29.03.2022. godine, u 19:30, a organizuje ga Udruženje za razvoj i podršku mladih Plus Ultra u saradnji sa sofverskom kompanijom Mistral Technologies. Ovom prilikom ćete imati šansu da čujete više o karijernim prilikama u IT sektoru te iz prve ruke da se informišete o tome kako izgleda jedan radni dan na različitim pozicijama unutar IT kompanije.

Govornici na ovom događaju su:

  • Azra Sarić – CCO,
  • Amina Muzurović – Software Developer,
  • Almedina Bajramović – QA Engineer,
  • Alem Kožljak – UX/UI Designer,
  • Haris Karahodža – Project Manager i
  • Amina Efendić – Project Manager.

Pozivamo sve učesnike i učesnice Škole programiranja Plus Ultra da se prijave na prvi event “Sa IT na TI”. Prijaviti se možete ako ste učestvovali na prvoj ediciji škole programiranja (početak 2021 godine) ili na drugoj ediciji koja se upravo završava. Ukoliko niste učestvovali ni na jednoj ediciji Škole programiranja Plus Ultra i dalje se možete prijaviti, s tim da će oni koji jesu učestvovali imati prednost s obzirom na ograničen broj mjesta za učešće.

Prijaviti se možete do 27.3. do 18:00 putem ovog linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuulPyfx6CMG0_9mh2dIL2hZXnLfjARUCbJ8LcNVs6zWrO0Q/viewform

Za sva pitanja se možete obratiti na mail info@plusultra.ba, ali i putem društvenim mreža (facebook instagram).

Ne ustručavaj se, budi Sa IT na TI!
Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.