Prijavi se i pitaj sve što želiš znati o e-commerce za male biznise


Startup studio u saradnji sa Monri Payment i OLX te pozivaju na online razgovor na temu: “Šta svaki mali biznis treba znati o e-commerce?”

  • Želiš početi poslovati online i pitaš se koji su tehnički uslovi koje trebaš zadovoljiti za uspješnu prodaju svojih usluga i proizvoda?
  • Koja su početna ulaganja i kad je moguće očekivati povrat investicije?
  • O čemu sve treba voditi računa prilikom otvaranja web shopa?
  • Kako riješiti online plaćanje usluga ili proizvoda?
  • Koji su sistemi plaćanja online dostupni, koliko su sigurni, koliko košta njihovo održavanje?

Sa kim ćeš moći razgovarati?

  • Orhan Gazibegović je menadžer za poslovni razvoj u Monri Payments sa preko 18 godina radnog iskustva u finansijskom, IT-u i marketing sektoru, te vođenju i podučavanju timova različitog porijekla i afiniteta. Orhanov poslovni fokus je usmjeren na inovativne načine plaćanja i unapređenje e-commerce poslovanja u BiH, te vitalnim inicijativama za digitalnu transformaciju na nivou zemlje.
  • Jasmin Marić je menadžer za poslovni razvoj u OLX BiH. Iako je akademsko obrazovanje stekao u oblasti biznisa, uvijek su ga privlačili IT prozivodi i usluge, te digitalni poslovni modeli. Trenutno radi u prodaji, savjetovanju u oblasti marketinga, digitalnog marketinga, istraživanja i poslovnog razvoja u Pik d.o.o. ili OLX BiH (OLX Group, Naspers). Jasmin je i aktivni član lokalne startup scene gdje mentoriše i radi na nekoliko startup projekata.

Ne propusti priliku da postaviš pitanja Orhanu i Jasminu, ali i da saznaš više o novim prilikama koje pripremamo za startupe u oblasti e-commerce poslovanja.
Razgovor će se održati online, a 10 prijavljenih nam se može pridužiti i u fizičkom prostoru Startup studija Sarajevo (Maršala Tita 34).  Ako to želiš biti baš ti, u prijavi obavezno naznači da želiš da fizički pristustvuješ predavanju. Fizička mjesta čuvamo za prvih 10 prijavljenih, a preko Zoom-a je broj mjesta neograničen.
Prijavi se na link i vidimo se u četvrtak 20. maja u 18 sati!
(hocu.ba)