Prijavi se na besplatnu radionicu “Aktivno traženje posla u Code Hub-u Mostar”

U trenutku izlaska na tržište rada mladi se često nađu u nedoumici kako napraviti prvi korak u traženju posla. Aktivno traženje posla zahtijeva splet vještina koje osoba koristi pri planiranju aktivnosti vezanih uz pronazak i kreiranje vlastitih profesionalnih i poslovnih prilika, a, između ostalog, uključuje aktivnosti informiranja i kontinuiranog praćenja prilika i natječaja za zaposlenje.

O setu vještina, tehnikama traženja posla i drugim trikovima pomoću kojih je lakše pronaći pravu priliku govorit će se na besplatnoj radionici Aktivno traženje posla koja će se održati u ponedjeljak, 28.8.2023. godine s početkom u 9h u Code Hub-u Mostar. Na njoj će svoje višegodišnje iskustvo sa sudionicima podijeliti Antonio Topalović koji će sve prisutne uvesti u korake traženja posla, ali i svojim savjetima im olakšati ovaj proces kako bi rezultirao uspješnim ishodom.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a namijenjena je mladima od 18 do 35 godina. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, a broj sudionika je ograničen u skladu s kapacitetima prostora.

Radionica se organizira kao dio aktivnosti projekta Your Job kroz koji su članice tima INTERA Tehnološkog Parka u proteklom periodu sudjelovale na obuci za pružanje usluga savjetovanja i praćenja mladih sukladno metodologiji Pasoša kompetencija. Europska unija kroz IPA II Program prekogranične suradnje BiH – Crna Gora financira projekt Your Job s oko 360.000 EUR bespovratnih sredstava. Provodi ga Caritas Bosne i Hercegovine, s partnerima: Fondacija Mozaik i Udruženje za razvoj kompetencija S.K.I.L.L.S. iz Sarajeva (BiH), kao i s Caritasom Barske nadbiskupije i Biznis start centrom Bar (CG).

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi