PRIJAVI SE – Radionica za studente ”DA LI JE GLAS MLADIH BITAN?”

Kampanja #TvojGlasJeBitan će u Istočnom Sarajevu, Sala Opštine Istočna Ilidža ili Kulturni Centar 10. oktobra u 14h održati radionicu za studente pod nazivom „Da li je glas mladih bitan.“
Studenti, kao budući akademski građani našega društva, trebaju da izađu na izbore i donesu pravu odluku, koja će pozitivno uticati na njihovu budućnost. Ovo je odlična prilika da naučite nešto novo, kao i identificirate probleme unutar lokalne zajednice.

Pozivamo sve studente u Istočnom Sarajevu da se prijave putem ovog Google Forms obrasca i na taj način na vrijeme osiguraju svoje mjesto na radionici.
Link za prijavu
Obzirom da nam je sigurnost jako važna, javnoj diskusiji može prisustvovati maksimalno 30 učesnika uz obavezno pridržavanje zaštitnih mjera (nošenje maske tokom trajanja radionice je obavezno kao i upotreba dezinfekcionih sredstava na ulazu). Zbog toga vas molimo da vaše mjesto na javnoj diskusiji osigurate na vrijeme prijavom na pomenuti obrazac.
Kampanja #TvojGlasJeBitan pokrenuta je od strane mladih ljudi i ima za cilj razvijanje svijesti građana Bosne i Hercegovine o važnosti učestvovanja u izbornom procesu te zauzima isključivo neutralan stav i ne propagira politički program niti jedne političke partije, već zagovara samo i isključivo važnost učestvovanja u izbornom procesu.
Zbog toga na događajima nastojimo okupiti mlade ljude različitih stavova koji pripadaju različitim društvenim grupama jer je svaki glas podjednako važan bez obzira na različite stavove i narative.
Vidimo se u Istočnom Sarajevu, dobro nam došli!