PRIJAVI SE: Žena387 – Razgovor iz srca

Najava: ŽENA387 - RAZGOVOR IZ SRCA - Poduzetnice
RAZGOVARAT ĆEMO O :

  • ISKUSTVU – Iskustvo je vrijedno – podijeli ga sa drugima.
  • IDEJAMA – Brainstorming – inspiracija, ideje, nova misao.
  • RAZLIČITOSTI – Prigrlite različitost.
  • KOMUNIKACIJI – Njegujemo kulturu dijaloga, učimo aktivno slušanje.

KOME JE NAMJENJENA RADIONICA: 
Radionica je namjenjena svim ženama koje žele da u zajednici modernih i snažnih žena razmjenjuju svoja znanja i iskustva i pokrenu promjenu. Program Žena387 je osmišljen sa svrhom da služi svakoj ženi u njenom ličnom rascvjetavanju.
Svaka žena ima svoju ličnu priču koja je neprocjenjiva i treba da bude ispričana. Svoje iskustvo koje ju je učinilo osobom kakva je u  ovom trenutku. Iskustvo nas oblikuje i na nas ostavlja veliki uticaj. Ono nas je naučilo mnoge lekcije, koje možda i nisu bile baš lijepe niti ugodne, ali na njima treba biti zahvalna jer su nam donijele nove, bolje poglede u budućnosti i razumijevanje nas samih.
Razgovor iz srca su potpuno novo  iskustvo koje ima za cilj da nas inspiriše, ohrabri i da nam pokaže kako nikada nismo same, jer se uvijek u nekom momentu, neka od nas nalazi u sličnoj situaciji.
ŠTA MOŽEŠ OČEKIVATI OD OVOG CIKLUSA RADIONICA? 
Na ovoj radionici osvještavamo svoje vlastite unutarnje snage i kroz interaktivnu vježbu dolazimo do sjajnih uvida i resursa. Razgovor iz srca će te ohrabriti i pokazati kako se nositi sa pojedinim problemima, nedoumicama, kako razmišljati u smjeru rješenja i kako stvari okrenuti u svoju korist i biti pobjednica.
Radionice iz ciklusa Žena387 će razbijajati mitove i mijenjati naše buduće priče u priče Života!
Na ovom susretu će svaka od učesnica imati priliku da podijeli svoje iskustvo i na taj način osnaži ostale ali i sebe, jer kada izgovaramo ono što je u nama a što do tada nismo smjele i/ili imale priliku reći,oslobađamo se i otvaramo za prelijepe emocije ispunjenosti. …a tebi, koja pričaš, donosi olakšanje i radost jer jednom kad priča ispuni prostor i kad biva ispričana, dobija sasvim novu dimneziju i značenje.
Najava: ŽENA387 - RAZGOVOR IZ SRCA - Poduzetnice
MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICA: Ilidža ,Pejton ,Ul.Edhema Eke Dzubura 48D ,Poslovna zgrada Čip Sistemi
DATUM I VRIJEME ODRŽAVANJA: Subota ;26.9.2020 od 12h-16h
VODITELJICA: Marijana Klapić, trenerica ličnog i profesionalnog razvoja & life coach
 INVESTICIJA:  60,00KM/1 radionica
 KONTAKT ZA VIŠE INFORMACIJA: 061 73 11 72
LINK ZA PRIJAVU