Prijavite se na kurs Web dizajna za početnike

Već danas možete započeti novu karijeru u web razvoju učenjem HTML-a i CSS-a. Ne treba vam diploma iz računarstva ili skup softver. Sve što vam treba je računar, malo vremena, puno odlučnosti i učitelj u koga imate povjerenja. Predavao sam HTML i CSS nebrojenim saradnicima i održavao treninge za stotine kompanija.
Web dizajn za početnike - Edukacentar
OBLAST:
IT
 OPIS:
Nemojte se ograničavati stvaranjem web lokacija pomoću neke siraste alatke „graditelj sajtova“. Ovaj kurs vas uči kako da 100% preuzmete kontrolu nad svojim web stranicama koristeći iste koncepte sa kojima je stvorena svaka profesionalna web lokacija.
Ovaj kurs ne pretpostavlja nikakvo prethodno iskustvo. Počinjemo od početka i učimo zajedno pomalo. Na kraju kursa stvorićete (ručno) web stranicu koja odlično izgleda i na telefonima, tabletima, prenosnim računarima i radnim površinama.
U ljeto 2020. godine kurs je dobio novi odjeljak u kome našu web stranicu pokrećemo uživo na mrežu koristeći besplatnu uslugu GitHub Pages; to znači da ćete moći da dijelite vezu do onoga što ste stvorili sa prijateljima, porodicom, kolegama i svijetom.
 USLOVI:
Mogu se prijaviti svi zainteresovani.
 NAČIN PRIJAVE:
https://www.udemy.com/…/web-design-for-beginners…/…
 ROK ZA PRIJAVU:
U toku.
Detaljnije:
https://www.udemy.com/…/web-design-for-beginners…/…
mladiinfo.me)

Posljednji postovi