Prijavite se na online kurs o osnovama grafičkog dizajna

Kalifornijski institut umjetnosti putem Coursera-e organizuje online kurs za sve koji žele da se upoznaju sa osnovama grafičkog dizajna. 

OBLAST: 

Grafički dizajn

OPIS:

Ovaj kurs je dio dugoročnog programa Grafički dizajn organizovanog od strane Kalifornijskog instituta umjetnosti, ali se može odslušati i nezavisno od ostalih. Kroz vizualne primjere, ovaj kurs će vas naučiti osnovnim principima grafičkog dizajna: izrade slika, tipografije, kompozicije, rada sa bojom i oblikom – temeljnih veština koje su uobičajene u svim oblastima prakse grafičkog dizajna. Da biste uspeli na ovom kursu, biće vam potreban pristup računaru. Ovaj kurs možete završiti bez njega, ali biće teži. Pristup i znanje početničkog nivoa programa Adobe Creative Suite, kao što su Illustrator, Photoshop i InDesign, pomoći će vam, posebno ako želite da odradite opcionalne mini projekte.
Kurs možete pohađati besplatno preko audit opcije, a ukoliko želite da dobijete sertifikat morate platiti 49 dolara.

USLOVI:

Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE:

Možete se prijaviti putem linka.

ROK ZA PRIJAVU:

U toku
Detaljnije na: https://www.coursera.org/learn/graphic-design-history?specialization=graphic-design&ranMID=40328&ranEAID=PrI6uc%2FPy2A&ranSiteID=PrI6uc_Py2A-vQfgavLotAe3Zjt.IDRaFA&siteID=PrI6uc_Py2A-vQfgavLotAe3Zjt.IDRaFA&utm_content=10&utm_medium=partners&utm_source=linkshare&utm_campaign=PrI6uc%2FPy2A
(mladiinfo.me)