Prijavite se za AYF stipendijski program

AYF poziva sve zainteresovane da se prijave na radni program na kojem će učesnici imati priliku da u toku 9 mjeseci usavrše svoje individualne veštine u multikulturalnom okruženju koje odražava kako potrebe japanskog radnog mjesta tako i mogućnosti koje dolaze sa fleksibilnim i stimulativnim „učenjem kroz rad”.

OBLAST: preduzetništvo

OPIS: Vođen filozofijom „pretvaranja mašte u akciju”, AYF radi pod okriljem Pasona grupe ka ostvarenju održivih rješenja za probleme društva. AYF stipendijski program specijalna je prilika da se jedinstvena globalna perspektiva donese u jednu visoko lokalizovanu zajednicu Awaji ostrva u Japanu.
AYF stipendijski program učesnicima donosi broj benefita kao što su posebna predavanja, projekti i mentorstvo

Predavanja:

Stipendisti će dobiti nekoliko predavanja od eminentnih stručnjaka dobro upućenih u teme i ciljeve AYF 2021. Prethodni predavači uključivali su preduzetnike, međunarodne lidere misli, predstavnike Ujedinjenih nacija i ključne učesnike u Pasoni koji pokreću nove inicijative na ostrvu Awaji.
Predavanja će biti planirana i dizajnirana tako da se povežu sa drugim komponentama programa, sa ciljema da se stipendistima obezbijedi intelektualna stimulacija, kao i da ih inspirišu na putu ka samorazvitku.

Mentorstvo:

Svakom učesniku će biti dodijeljen posvećen mentor iz osoblja sekretarijata AYF-a. Svi mentori su svršeni učenici visoke škole, i biće odskočna daska i lični vodič kroz tokom cijele godine. Za sve nove incijative koje dobiju podršku, mentor sa iskustvom iz Pasona grupe biće dodijeljen kako bi podržao razvoj projekta.

Diplomatski putevi

 

AYF stipendija pruža učesnicima jedinstvenu priliku da testiraju svoje veštine, interesovanja i izađu iz svoje komfort zone. Iz perspektive nove zemlje, nove kulture i okruženi kolegama iz cijelog svijeta, stipendisti će imati priliku da odvoje vrijeme i ponovo otkriju sebe.

Za one koji su zainteresovani za stvaranje traje veze sa Japanom, AYF je savršeno sredstvo za razvoj uvida, iskustva i, što je najvažnije, jezičkih veština koje su preduslov za bilo koju dalju karijeru bilo na ostrvu Awaji ili negde drugde u Japanu.

 

Onima koji uspješno pokažu svoje vještine i doprinos razvoju ostrva Awaji u skladu sa vizijom i korporativnim pravcem Pasona grupe, biće ponuđena šansa da ostanu na ostrvu nakon stipendije kako bi nastavili da rade na novim inicijativama.

Redovne sesije karijernog savetovanja biće uključene kao dio programa kako bi se stipendistima pomoglo da artikulišu svoje ciljeve i preduzmu proaktivne korake za njihovo postizanje.

 

USLOVI: Da biste se prijavili potrebno je da:

 

-Imate između 24-30 godina

 

-Diplomirali ste sa Bečelor diplomom ili Masterom

 

-Tečno pričate i pišete na engleskom jeziku (imate znanje koje doseže TOEIC 800

nivo)

 

-Poželjno je da posjedujete znanje japanskog jezika (JLPT N1-N3)

Ste posvećeni rješavanju društvenih problema i doprinosu našim projektima

-Imate osnovne kvalitete kao što su naporan rad, disciplina i brižnost prema drugima

-Fleksibilni ste, uporni i otporni

-Sposobni ste i motivisani da ideje prevedete u akciju

-Poželjno je da imate članstvo i evidencije o aktivnostima u AYF globalnoj zajednici
Preduslov za polazak na program jeste da pošaljete predlog autentične ideje koja je u skladu
sa dugoročnom vizijom i misijom Pasona Group u Awaji.
Finansiranje:
AIF stipendija je dizajnirana tako da stipendisti mogu da unaprede svoje veštine i
sposobnosti bez finansijskih opterećenja dok su u Japanu. Kao članovi omladinske
federacije Awaji, učesnici će biti zaposleni u Pasona Group Inc. i uživati u pogodnostima,
dok naknade i državne poreze obrađuje Pasona.
Kandidati koji su uspješno odabrani moraju sami da finansiraju svoje putne troškove do i iz Japana.

NAČIN PRIJAVE: Kako biste se prijavili potrebno je posjetiti zvanični sajt: https://awaji-youth-federation.com/fellowship-program/

ROK ZA PRIJAVU: 31.05.2023.

Detaljnije na: https://scholarshipscorner.website/ayf-fellowship-japan/

Preuzeto sa: mladiinfo.me

Posljednji postovi