Prijavite se za EYCA Educo kamp

Projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) raspisuje poziv za učesnike prvog međunarodnog EYCA Educo kampa, koji će biti održan od 12. do 15. avgusta u Brezni, Plužine. Kamp je namijenjen mladima koji imaju između 18 i 25 godina.

OBLAST:

demokratija, ljudska prava, digitalizacija

OPIS

Kamp je namijenjen mladima koji žele da saznaju više o programima mobilnosti u Evropskoj uniji, demokratiji i potrebi za većom participacijom mladih ljudi, ljudskim pravima, kao i procesu digitalizacije i zaštite podataka na internetu.
Pored odličnih predavača koji će prenijeti dio svog znanja, u popodnevnim satima učesnike očekuju brojne zabavne aktivnosti, kao što su filmske projekcije, sport i društvene igre.
Sve troškove kampa (prevoz, smještaj i hrana) snose organizatori.
Događaj, kojim će biti obilježen 12. avgust, Međunarodni dan mladih, organizuje projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA), uz finansijsku podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

USLOVI

Da biste se prijavili neophodno je da imate između 18 i 25 godina, kao i da imate sposobnost da pratite predavanje/a na engleskom jeziku (neka predavanja će biti na engleskom jeziku).

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je da popunite aplikacioni formular.

ROK ZA PRIJAVU:

16.07.2021. godine
Detaljnije:https://www.omladinskakartica.me/vijesti/prijavi-se-za-i-eyca-educo-camp
(mladiinfo.me)