Prijavite se za kurs o istoriji grafičkog dizajna

Kalifornijski institut umjetnosti organizuje kurs o istoriji grafičkog dizajna, gdje će učesnici imati priliku da saznaju više o vizuelnoj kulturi i analizi. 

OBLAST:

Grafički dizajn

OPIS:

Ovaj sažeti kurs fokusira se na četiri ključna perioda ili teme iz istorije dizajna. Pratićete pojavu dizajna kao prepoznate prakse, analizirati zašto stvari izgledaju onako kako izgledaju i kako su dizajneri u svom radu pristupili određenim dizajnerskim problemima.
Naučićete:

  • Saznajte više o istoriji grafičkog dizajna
  • Shvatite pojavu dizajna kao priznatu praksu
  • Saznajte o radikalizmu grafičkog dizajna krajem 1950-ih i početkom 1970-ih
  • Donosite informisane odluke o dizajnu

Svake nedelje kratki kviz testiraće vaše znanje o konceptima, a kratki reflektivni zadatak pružiće vam priliku da analizirate pitanja koja sebi danas postavljaju dizajneri. Ovo je osnovni kurs za nove dizajnere koji ulaze u polje ili za studente zainteresovane da saznaju više o vizuelnoj kulturi i analizi. Nije potrebno prethodno iskustvo.
Kurs možete pohađati besplatno preko audit opcije, a ukoliko želite da dobijete sertifikat morate platiti 49 dolara.

USLOVI:

Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE:

Možete se prijaviti putem linka.

ROK ZA PRIJAVU:

u toku
Detaljnije na:
https://www.coursera.org/learn/graphic-design-history?specialization=graphic-design&ranMID=40328&ranEAID=PrI6uc%2FPy2A&ranSiteID=PrI6uc_Py2A-hHsEfYRSA1UIx47fYCxB_A&siteID=PrI6uc_Py2A-hHsEfYRSA1UIx47fYCxB_A&utm_content=10&utm_medium=partners&utm_source=linkshare&utm_campaign=PrI6uc%2FPy2A
(mladiinfo.me)