Prijavite se za online obuku SoliDARE

Resursni centar Evropskog korpusa solidarnosti (SALTO Resource Center) organizuje SoliDARE online obuku. Na obuku se mogu prijaviti svi omladinski radnici i lideri, omladinski i projektni menadžeri, kao i omladinski lideri projekata Solidarnosti.
salto youth
OBLAST:
Solidarnost
OPIS:
SoliDARE na mreži ima za cilj da okupi predstavnike organizacija aktivnih u programu Evropskog korpusa solidarnosti. Cilj događaja je započeti izgradnju zajednice organizacija koje su dio mreže Evropskog korpusa solidarnosti.
Resursni centar Evropskog korpusa solidarnosti zajedno sa rumunskom Nacionalnom agencijom i Poljskom nacionalnom agencijom (Fondacija za razvoj obrazovnog sistema) razvijaju miješani međunarodni događaj „SoliDARE“ koji se održava u dva različita procesa: virtuelni sastanak (oktobar 2020) i rezidencijalni sastanak planiran za novembar 2020. u Rumuniji, trodnevni događaj. Ovo je prvo izdanje niza događaja koji će podržati izgradnju zajednica za organizacije, a koje koordinira Resursni centar Evropskog korpusa solidarnosti.
USLOVI:
Pravo na prijavu imaju svi zainteresovani omladinski radnici i lideri, omladinski i projektni menadžeri, kao i omladinski lideri projekata Solidarnosti.
NAČIN PRIJAVE:

Kandidati se mogu prijaviti tako štp će popuniti aplikacionu formu na sledećem linku: https://www.salto-youth.net/mysalto/login/?pfad=%2Ftools%2Feuropean-training-calendar%2Fapplication-procedure%2F9475%2Fapplication%2F

ROK ZA PRIJAVU:
27.09.2020. godine
Detaljnije na linku:
https://www.salto-youth.net/
(mladiinfo.me)