Prijavite se za startap akademiju „Rise-T“

Startap akademija Elektrotehničkog fakulteta „Rise-T“ otvoriće u februaru 2021. godine vrata za novu, drugu po redu, generaciju polaznika koji će besplatno pohađati višemjesečne obuke i razvijati svoje inovativne biznis ideje sa mentorima iz različitih oblasti.

OBLAST:
Startap
OPIS:
Cilj startap Akademije je da odabranim studentima pruži dodatnu vrijednost u oblasti startup ekosistema – umijeće pokretanja sopstvenog biznisa i kreiranja novih grana u ekonomiji Crne Gore. Edukacija koja će trajati četiri mjeseca, počevši od februara, omogućiće odabranim učesnicima da nauče kako da razmišljaju o komercijalizaciji svojih inovativnih ideja i pokretanju sopstvenog biznisa, kao i o podjednako važnoj prezentaciji projekta. Na kraju obuke i ove će godine biti organizovano finalno takmičenje na kome će biti odabrani i nagrađeni timovi sa najboljim i najperspektivnijim inovativnim startap rješenjima.
Svaki tim će dobiti svog mentora koji će ga sprovesti kroz cijeli proces razvoja ideje i pružiti mu edukaciju iz različitih oblastI.
Prijave će trajati od 1. januara do 1. februara, nakon čega će uslijediti proces odabira šest timova koji će učestvovati.
USLOVI:
Pravo prijavljivanja imaju studenti Elektrotehničkog i Prirodno-matematičkog fakulteta, tj. timovi sastavljeni od 3 do 5 članova.
NAČIN PRIJAVE:
Zainteresovani studenti mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca na sajtu http://startup.etf.ucg.ac.me/
ROK ZA PRIJAVU:

  1. februar 2021.

Detaljnije: http://startup.etf.ucg.ac.me/
(mladiinfo.me)

Posljednji postovi