Prijavite se za stipendiju koju dodjeljuje vlada Australije

Vlada Australije dodljejuje pet stipendija svim internacionalnim studentima širom svijeta koji planiraju da svoje doktorske ili master studije sprovedu u okviru istraživanja na univerzitetu Flinders.

OBLAST:

Master i doktorske studije

OPIS:

Vlada Australije dodjeljuje stipendiju koja je namijenjena da pruži finansijsku podršku studentima koji namjeravaju da upišu master ili doktorske studije i pritom imaju izvanrednu sposobnost i afinitet za nezavisno istraživanje.

USLOVI:

-Kandidati moraju da zadovolje akademske uslove za upis master ili doktorskih studija u okviru istraživačkog rada propisane od univerziteta. Stipendija se može produžiti do tri godine za doktorske studije i do dvije godine za master studije
-Od kandidata se zahtijeva da su uspješno završili studije koje su najmanje ekvivalentane / uporedive sa australijskom diplomom Australian First Class Hons degree (ovo je četvorogodišnji stepen sa obimnim istraživačkim projektom u poslednjoj godini).
-Kandidati moraju da zadovolje nivoe engleskog jezika koje je Univerzitet Flinders odredio za međunarodne studente u vrijeme prijave. Studenti kojima je engleski strani jezik moraće da dostave dokaze o svom znanju engleskog jezika.
-Kandidati ne smiju imati već ekvivalentnu diplomu. Prijave su otvorene samo za studente koji prvi put započinju mater ili doktorske studije istraživanjem u Australiji.
-Kandidati ne smiju imati australijsko državljanstvo, stalno prebivalište u Australiji ili državljanstvo Novog Zelanda

NAČIN PRIJAVE:

Za više informacija posjetiti stranicu Flinders univerzieta

ROK ZA PRIJAVU:

06.08.2021.
Detaljnije na njihovoj zvaničnoj stranici.
(mladiinfo.me)