Prijavite se za takmičenje iz građanskog preduzetništva

Preduzetnički kampus poziva poziva sve zainteresovane da se prijave za takmičenje u preduzetništvu (CEC) koje omogućava preduzetnicima širom svijeta da stvore inovativne odgovore na globalne izazove i / ili izazove zajednice i da se uključe u mirniji i održiviji svijet. 

OBLAST:

Preduzetništvo

OPIS

Učesnici dobijaju priliku da iznesu svoje ideje i projekte s društvenim uticajem koji sprovode jedno ili više od 17  ciljeva održivog razvoja.
Pobjednici će dobiti virtuelne značke i sertifikate u odnosu na osvojeno mjesto.
Prije, tokom i nakon CEC-a imate mogućnost pohađanja dva kursa kako biste pomogli u razvoju održivog poslovnog modela iz vaše ideje. Steći ćete znanje koje može biti korisno i za promjenu ili nadogradnju postojećih projekata. Kurs Mozak naspram kapitala (BvC) služi kao osnova i takođe se može završiti bez prethodne registracije. Dodatni tečaj održivog preduzetništva (SEC) preporučuje se po završetku kursa BvC. Oba kursa su besplatna.

USLOVI:

Može se prijaviti bilo ko iznad 13 godina iz cijelog sveta ko može poslati prijavu na engleskom jeziku.

NAČIN PRIJAVE:

Kako biste se prijavili potrebno je da putem linka odaberete starosnu grupu (između 13 i 29 ili 30 i više) kojoj pripadate, i da rad pošaljete u okviru te kategorije.

ROK ZA PRIJAVU:

30.09.2021. godine
Detaljnije na:
https://www.entrepreneurship-campus.org/about-the-competitions/
(mladiinfo.me)