Prijavite se za takmičenje za najbolju multimedijalnu formu

UNESCO poziva sve mlade uzrasta od 10-24 godine da učestvuju u ovogodišnjem takmičenju koje će u multimedijalnoj formi obrađivati temu COVID 19. Prošle godine prijavljeno je preko 600 projekata od učesnika iz više od 65 država širom svijeta.

OBLAST:

multimedija

OPIS:

Ovogodišnje takmičenje se organizuje u tri grupe, čiji će finalisti osvojiti ugraviranu ploču sa svojim imenom i sertifikat. Osim toga, finalisti će dobiti pozivnicu za učešće u kampu koji će biti organizovan u Frederiku, saveznoj državi Meriland u SAD-u. Troškove učešća, prevoza od aerodroma do kampa, kao i  hranu i džeparac snosi organizator.
Tema 2021. : „COVID-19 je testirao ljudsku solidarnost kao malo šta do sad. Na temelju vašeg istraživanja, znanja i iskustva, izradite i pošaljite multimedijalni prijedlog/projekt koji opisuje lekcije koje smo naučili i kako će te lekcije oblikovati našu budućnost. Na primjer, naša budućnost u obrazovanju, zapošljavanju, razvoju ili u socijalnim aspektima. “

USLOVI:

Konkurs je otvoren za učesnike iz svih zemalja uzrasta od 10-24 godine.

NAČIN PRIJAVE:

Potrebno je poslati trominutni video sadržaj, pisani esej (500-700) riječi, ili drugu kreativnu varijantu odgovora na temu, kako i da popunite aplikacionu formu.

ROK ZA PRIJAVU: 

31.05.2021. godine
Detaljnije na: https://www.unescousa.org/youth-multimedia-compe
(mladiinfo.me)

Posljednji postovi