Prijavite se za Watson Semester Accelerator 2021

Studenti, nedavno diplomirani studenti mogu naučiti da koriste sredstvo preduzetništva za riješavanje složenih problema, od klimatskih promena, socijalne pravde, siromaštva, pristupa kvalitetnom obrazovanju i još mnogo toga. Studenti izabrani za akcelerator Watson Semester ubrzavaju obuku, mentorstvo i zajednicu kako bi oslobodili životni uticaj.

OBLAST:

Razvoj

OPIS:

Program Watson Semester Accelerator biće ponuđen u hibridnom formatu sa mogućnostima ličnog i virtualnog učešća. Lični format dostupan je samo onima sa sijedištem u SAD-u i biće ograničen na dvanaest učenika.
Tokom četvoromesečnog programa, grupa inovatora, lidera i preduzetnika sljedeće generacije širom svijeta okupljaju se radi riješavanja složenih problema i stvaranja života i karijere od uticaja. Od klimatskih promijena do socijalne pravde i od siromaštva do pristupa kvalitetnom obrazovanju, studenti odabrani za hibridni Watson Semester Accelerator koriste trening, mentorstvo i zajednicu kako bi ubrzali svoje poduhvate i oslobodili životni uticaj.

USLOVI:

Otvorena za inovatore, lidere i preduzetnike sljedeće generacije iz cijelog svijeta; Studenti, nedavno diplomirani studenti i studenti zaostalih godina koji imaju projekat u ranoj fazi i strast za uticajem.

NAČIN PRIJAVE:

Za više informacija posjetiti zvaničnu veb stranicu.

ROK ZA PRIJAVU:

01.06.2021.
Posjetite zvaničnu stranicu.
(mladiinfo.me)