Prilika za besplatne računovodstvene licence za računovođe u BiH

Forspace u ovoj godini nastavlja trend podrške domaćim preduzetnicima, a ovaj put su to računovodstvene agencije i certificirane računovođe koji imaju priliku dobiti besplatne licence za računovodstveni softver.

Forspace drugi put u ovoj godini pruža odličnu podršku domaćim preduzetnicima i onima koji to tek žele postati. Nakon uspješno okončane prethodne kampanje, ovaj put je riječ o obezbjeđenju poslovnog modela unutar kojeg računovodstvene agencije ili samostalne računovođe sebi mogu obezbijediti besplatne licence za računovodstveni softver.
Ponuđeni model također može predstavljati bitan preduslov za osobe koje počinju vlastiti biznis u ovoj oblasti. Svjesni resursa koji su potrebi svakom računovođi, Forspace je specijalno dizajniran sistem koji je rezultat višegodišnjeg istraživanja, iskustva, ulaganja i kreativnosti domaćih IT i finansijskih stručnjaka. Stoga svim računovođama i računovodstvenim agencijama nudimo najnovije softversko rješenje, pojednostavljene procedure, module po izboru i specijalno dizajniranu post-prodajnu podršku.
U tom smislu su za računovođe kreirane sljedeće koristi:

  • Eliminisanje fizičke razmjene dokumenata između agencije i klijenta, budući da se razmjena vrši putem moderne mobline aplikacije. Dakle, apsolutno je eliminisano bespotrebno trošenje vremena kroz prikupljanje dokumentacije od adrese do adrese.
  • Automatizovana komunikacija sa sistemom klijenta (uvid u izdate fakture, svi finansijski izvještaji u realnom vremenu i slično).
  • Eliminisanje pogreški kod poreznog evidentiranja, budući da principe porezne kombinatorike preuzima inteligentni softver.
  • Automatsko knjiženje.
  • Integrisan document management system (DMS).
  • Mogućnost vođenja većeg broja klijenata u odnosu na većinu ostalih rješenja na tržištu.

Ostvarivanje prava na besplatne licence je poslovni model koji mogu ostvariti sve računovodstvene agencije, certificirane računovođe ili osobe koje tek započinju svoju karijeru u ovoj oblasti iz Bosne i Hercegovine.
Ukoliko imate nejasnoća, molimo vas da svoj upit pošaljete na email info@forspace.ba, a prijavu za dobijanje licenci možete izvršiti ovdje.
(klix.ba)