Prilika za posao i kratka priča o virtualnom asistentu

Nekada su asistenti bili u kancelarijama, odmah do svojih šefova, a sada oni mogu svoj posao obavljati iz topline doma.

Kao virtualni asistent imaš mogucnost da ove usluge pruzaš kao freelencer ili da budeš zaposlenik na puno radno vrijeme. Za početak ako ti se ova ideja sviđa bilo bi dobro da doneseš odluku koje usluge virtualnog asistenta želis da pružaš i kome.
Možeš se fokusirati na jednu ili više opcija, u zavisnosti od tvojih preferencija. Možda želiš da pružaš usluge grafičkog dizajna, ili knjigovodstva, ili možda da radiš istraživanje tržišta i definisanje tržišnih niša.
Početi raditi kao virtualni asistent je veoma zanimljivo, jednostavno i brzo za napraviti. Poslovi koji mogu obavljati virtualni asistenti su nepregledni, pa je i tržište nezasito kvalitetnih, organizovanih i talentovanih ljudi.
Ako ti se dopada sve što sam napisala i imaš želju bi da budeš virtualni asistent, možeš se prijaviti na poziciju koji nudi JobRack.
Ako ti je organizacija u malom prstu, oko za detalj ne stoji i voliš raditi od kuće, te učiti nove stvari, onda je ovo upravo za tebe.
Putem ovog linka se prijavi na poziciju, registruj se na jobrack i kompletiraj profil tako da dođe meni na moderaciju. Ako si primio poruku da smo te prihvatili znači da je profil odličan i da imaš odlične šanse da dobiješ prvi posao ili dodatni posao.
Noel Andrews, CEO of the JobRack, traži nekoga da mu pomogne u organizaciji njegovih aktivnosti.
Na ovoj poziciji se traži:
Odličan engleski jezik (čitanje, pisanje i govor),
Mogućnost rada od kuće bez ometanja,
Mogućnost da odgovoriš brzo tokom radnog,
Odlične vještine odlučivanja,
Da si pozitivan/a, vrijedan/a i zanimljiv/a,
Imaš mogućnost da razmišljaš izvan okvira i rješavaš probleme, Da si veoma dostupan online.
(hocu.ba)