Prilika za posao: Otvoren konkurs za prijem radnika na Panonskim jezerima

Tuzla je jedini grad u Evropi koji ima slana jezera i jedini grad na svijetu čija se slana jezera, kupalište i plaža nalaze u centru grada.

To su jezera u kojima se nalazi mineralima bogata slana voda, koja se slanim bunarima crpi ispod zemlje. Pored užitka u kupanju u vodi, ova voda ima i ljekovita svojstva, pogotovo u liječenju reumatskih i disajnih oboljenja. Panonska jezera su površine oko 17.000 m2 sa plažama dužine 1.000 metara, odnosno uređenog prostora površine 60.000 m2.

Rekordna posjeta kompleksu Panonskih jezera je ostvarena u ljetnjoj sezoni oko 360.000 gostiju uz prosječnu dnevnu posjetu od oko 8.000 gostiju.

Da bi briga o gostima bila na nivou, zadužen je veliki broj radnika koji svake godine vrijedno rade kako bi svima ugođaj bio potpun. Tako i ove godine JKP Pannonica traži radnike piše Crna-Hronika.

U sklopu priprema za predstojeću sezonu, shodno unutrašnjoj organizaciji rada u ljetnom periodu, JKP Pannonica d.o.o. Tuzla će izvršiti prijem radnika za ljetnu sezonu u 2023. godini na poslovima:

  1. Ugostiteljstvo(pečenjar-roštilj majstor 8, pomoćni pečenjar-pomoćni kuhar 15, pizza majstor-2, konobar-20, barmen – Šanker – 10)
  2. Trgovina (prodaja ulaznica-9, prodavač na plažnim objektima-5, izdavač plažne opreme-7)
  3. Higijensko sanitarno održavanje kompleksa (kupališni radnik-6, čistačica prostorija-6)

Poziv je otvoren od ponedeljka 27.03.2023. godine do popunjavanja radnih mjesta. Prijava se vrši u restoranu Panonski Lovac na trećem jezeru Panonike svaki radni dan u periodu od 12:00 do 14:00 sati, popunjavanjem prijavnog obrasca i kratkim intervjuom pred komisijom za prijem radnika.

Izbor kandidata će se izvršiti na osnovu intervjua i probnog rada, a prednost imaju kandidati sa iskustvom u obavljanju traženih poslova uz predočenje preporuka ranijih poslodavaca. Intervju sa kandidatima će se obaviti prilikom predaje prijavnog obrasca za posao.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon: 035 246 710 (kontakt osoba Habul Kenan) ili na e-mail pravnasluzba@panonika.ba.

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

 

Preuzeto sa; Studomat

 

Posljednji postovi