Priprema za budućnost – Business Skills Academy

Želite probati nešto novo? Trebate promjenu i iskustvo? Brzo i jeftino do znanja?
AIESEC ima rješenje za vas!
„Vjerujemo da ispunjenje mira i ljudskog potencijala može biti ostvareno kroz razvoj liderstva za koje vjerujemo da može biti razvijeno u svakom pojedincu.“
Tuzlaci i Tuzlanke, svi građani Tuzlanskog kantona i šire, imaju priliku osjetiti nezaboravno iskustvo i pri tome naučiti pregršt važnih stavki poslovnog, ali i obrazovnog spektra. Sve što vam je potrebno jeste dobra volja i želja za učenjem, ostalo je nama jer je sve potpuno BESPLATNO.
O čemu se radi?

“Business Skills Academy” ponovo se održava u Bosni i Hercegovini! Najveća međunarodna omladinska organizacija AIESEC organizuje radionicu poslovnih vještina, a Coca-Cola, Posao.ba, Propulsion samo su neki od partnera u realizaciji projekta.
(Ne) znaš kako napisati dobar CV i motivaciono pismo? Šta je ključ dobre poslovne komunikacije? Kako se ponašati na prvom razgovoru za posao? Uticaj društvene mreže “LinkedIn” u modernom poslovnom okruženju?
Business Skills Academy idealna je prilika da skupa sa predstavnicima nekih od najvećih kompanija u BiH i eminentnim stručnjacima iz “biznis svijeta” dođeš do odgovora na sva navedena pitanja. Ne sumnjamo, biće ih još.
Mjesta i vrijeme održavanja: Tuzla – 09.11.2019. IPI Akademija
Učešće je potpuno besplatno, ali je broj mjesta ograničen. Zato požuri, prijavi se putem linka: BSAPrijava

Tržište rada čeka na tebe. Da li si spreman/na?

Posljednji postovi