Radionica: Emocionalna inteligencija u svakodnevnom životu

Kakva je uloga emocionalne inteligencije u svakodnevnom životu, kolika je naša pojedinačna emocionalna kompetentnost i kako je povećavati- pitanja su na koja možete dobiti odgovore kroz učešće u tematskoj radionici “Emocionalna inteligencija u svakodnevnom životu”, koju će realizirati studentice II godine studijskog programa Psihologija, Amina Banjanović, Dušana Šušić i Emina Sumbić, pod mentorstvom dr.sc.Melise Husarić, vanr. prof. Radionica je namijenjena svima onima koji žele raditi na sebi; osvijestiti vlastite kritične tačke, educirati se kako kontrolisati vlastite emocije, kako rješavati konflikte na zadovoljstvo obje strane u konfliktu, unapređivati socijalne vještine, te kako u konačnici povećavati samopouzdanje i samopoštovanje.
Samo “Ono čega ste svjesni možete kontrolirati, a ono čega niste svjesni kontrolira Vas” iz tog razloga osvijestite ovaj izuzetno važan aspekt svoga ponašanja i napravite prvi korak u njegovom unapređenju.

Radionica će biti realizovana u srijedu, 29.11.2023. godine na Filozofskom fakultetu u amfiteatru A1 sa početkom u 15.00h.

Dobrodošli!

 

Preuzeto sa: Instagram