Radionica “Svijet animacije za djecu”

Pridružite se našoj jedinstvenoj i besplatnoj radionici “Svijet animacije za djecu” , koja će se održati 4.7.2023. u 18:30 u prostorijama IT Factory – TC Pacific, III. kat.

Otkrijte čaroliju animacije!

Ova radionica je idealna za djecu koja žele otkriti svijet animiranih filmova  i naučiti kako svoje likove oživjeti na ekranu. Kroz niz zabavnih  i interaktivnih aktivnosti, polaznici će naučiti osnove animacije, kreiranje likova , rad s bojama, i efektima te načine pripovijedanja priča kroz pokretne slike.

Naučit ćete kako se vaši omiljeni crtani filmovi pretvaraju iz ideja  u animirane priče i kako možete stvoriti svoj vlastiti animirani film.

Na kraju radionice, svaki polaznik će kreirati svoj vlastiti kratki animirani film  i biti sposoban koristiti svoje nove vještine za daljnje istraživanje i stvaranje u svijetu animacije. Bez obzira jeste li početnik  ili već imate neko iskustvo , ova radionica će vam pružiti znanja i vještine koje trebate za započinjanje svoje avanture u svijetu animacije.

Kreativnost nema granica , a naša radionica pružit će vam sva potrebna sredstva da vaše ideje ožive.

Broj mjesta je ograničen , stoga ne oklijevajte i prijavite se što prije! Možete nam poslati poruku u inbox , prijaviti se putem naše web stranice  ili nas nazvati na broj  063 634 874. Pridružite nam se i kreirajte svoju animiranu čaroliju!

 

Preuzeto sa: mreza-mira.net

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi