Radionica za parove

Ispunjavajuće partnerske relacije su ključne za naš osjećaj zadovoljstva u životu. Istraživanja pokazuju da je stres od gubitka partnera najintenzivniji stres koji možemo doživjeti tokom našeg života. Nelagoda ili nezadovoljstvo koje se ponekada doživi u partnerskim relacijama ima veliki utjecaj na sve dijelove našeg života.
Često su ženske partnerice te koje preuzimaju na sebe obavezu i odgovornost da unaprijede relacije u porodici, između prijatelja a često i u samoj partnerskoj relaciji. Ipak, mi razumijemo da partnerska relacija uključuje oba partnera i da nije dovoljno da samo jedna osoba bude uključena u razmišljanje o partnerskom odnosu.

Ovaj 8. mart poklonite sebi i svom partneru ili partnerici priliku da budete dio radionica za parove u kome ćemo partnerskom odnosu pristupiti kroz EFT (emocionalno fokusiranu terapiju).

Iskustite vaš odnos na drugačiji način i učinite ga još kvalitetnijim.

Radionice nisu predviđene samo za parove koji su u krizi, već za sve parove koji žele poboljšavati svoj odnos i pronalaziti nove načine za nošenje sa svakodnevnim izazovima.

Moduli radionica su:

· Prepoznavanje obrazaca u komunikaciji
· Otvaranje starih rana
· Vraćanje na početak
· Zagrli me čvrsto: angažovanje i povezivanje
· Opraštanje povreda
· Povezivanje kroz intimnost
· Održite vašu ljubav živom

Prijave šaljete do 15.3. u 18h tako što popunite obrazac na linku u nastavku:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfwSkBxls…/viewform

Cijena za 7 modula radionica: 300KM po paru (250KM za rane prijave- do 8.3.).

Vrijeme održavanja radionica će se uskladiti sa mogućnostima učesnika.

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi