RYCO Youth Coffee Talks

Dragi mladi,

imamo zadovoljstvo najaviti vam naš nadolazeći dijaloški/panel događaj RYCO Youth Coffee Talks koji će okupiti mlade i mlade stručnjake koji se bave oblašću mentalnog zdravlja mladih. Ovaj događaj je zamišljen kao platforma za otvorenu razmjenu ideja, mišljenja i iskustava kako bismo zajedno stvorili inspirativnu i podsticajnu okolinu za razvoj mladih.

Datum: 20.07.2023.

Vrijeme: 17:00

Mjesto: Hotel Marriot Sarajevo

Naš dijaloški događaj će se fokusirati na temu mentalnog zdravlja i dobrobiti mladih. Ovaj interaktivan događaj omogućit će vam da postavite pitanja organizacijama koje direktno rade na ovim temama, iznesete svoje stavove i sudjelujete u raspravi.

Gosti panelisti su lideri i stručnjaci iz navedene oblasti te će podijeliti svoja iskustva, perspektive i savjete kako bi vam pomogli u ličnom i profesionalnom razvoju. Ovo je izvrsna prilika da naučite nove stvari, proširite svoju mrežu kontakata i inspiršete se za postizanje svojih ciljeva.

Događaj je besplatan za sve učesnike, ali je broj mjesta ograničen. Stoga vas pozivamo da se registrujete putem https://forms.gle/3SSvaK6HYWNJqpmp6  kako biste osigurali svoje mjesto na događaju.
Događaj je namijenjen mladim ljudima sa područja gradova Sarajevo i Istočno Sarajevo i organizator ne pokriva troškove prevoza.

Prilika je ovo da se okupite s istomišljenicima, povežete s iskusnim stručnjacima i uživate u dinamičnom i inspirativnom okruženju. Veselimo se zajedničkom putovanju prema ličnom i kolektivnom napretku.

 

Preuzeto sa: hocu.ba

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“