Sajam obrazovanja po prvi put u Banjaluci pod pokrovitljstvom Američke Ambasade u BiH, EducationUSA i Američki Kutak Banja Luka

EducationUSA Bosna i Hercegovina organizuje po prvi put Alumni sajam u Banjoj Luci. Sajam je podržan od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini. Sajam je zakazan za 14.05.2022. godine od 11 do 14 sati, a okupiće  BIH alumnije američkih univerziteta. Sajam će biti uživo!

Lokacija sajma je Đure Daničića 1, Dom Omladine, Banja Luka. Alumni će podijeliti informacije o njihovoj univerzitetu iz SAD-u, razgovarati o putu do studiranja u Americi i drugim akademskim programima kulturne razmjene. Sajmu će se pridružiti i gosti iz Sjedinjenih Američkih Država koji koji će govoriti o Fulbrightovom programu i YES programu (programu razmjene za srednjoškolske učenike)

Na sajmu će takođe biti i  predstavnici Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini. Sajam je jedinstvena prilika da saznate više o studiranju u SAD-u, dobijete informacije o YES , Fulbrightu ili drugom programu akademske razmjene za srednjoškolce i studente.

Sajam je besplatan za sve posjetioce!

Za registraciju se prijavite putem sljedećeg linka

-Prijavni obrazac:https://forms.gle/GxF4KtX1JmebsaWg8

Posljednji postovi