Sarajevski studenti, prijavite se na Soft Skills Academy i usavršite vještine za zapošljavanje

Udrženje EESTEC LC Sarajevo ove godine organizovalo je osmu po redu Soft Skills Academy Sarajevo koja se pokazala izuzetno uspješnom. S obzirom na veliku zainteresovanost studenata, po prvi put organizuju i ljetnu radionicu, Soft Skills Academy Sarajevo LITE.
Soft Skills Academy on Twitter: "Sa ponosom vam predstavljamo ...
Udruženje studenata elektrotehnike Evrope EESTEC, lokalni komitet Sarajevo ove godine proslavilo je svoj 13. rođendan. Kao dio velike porodice koju čine 50 lokalnih komiteta širom Evrope, jedan od njihovih ciljeva je motivirati studente da rade na usavršavanju sebe, svojih vještina i dati im prava usmjerenja ka uspješnoj karijeri.
Soft Skills Academy Sarajevo LITE je besplatna dvodnevna radionica za usavršavanje ličnih i profesionalnih vještina, namijenjena studentima sarajevskih fakulteta. SSA Sarajevo LITE će se održati 22. i 23. augusta 2020. godine, a sadržavat će 4 treninga na teme aktuelnih traženih soft skills vještina neophodnih pri zapošljavanju. Tokom dva dana bit će obezbijeđene sve mjere zaštite usljed trenutne epidemiološke situacije.
Na radionicu se mogu prijaviti studenti svih fakulteta u Sarajevu, a njih 30 koji se izdvoje svojom prijavom (motivacionim pismom) dobit će priliku biti učesnik radionice.
Više informacija o samoj radionici i načinu prijave možete pronaći na web stranici projekta. Prijave su otvorene do 7. avgusta 2020. godine.