STUDENTS FOR LIBERTY – postani lokalni koordinator!

Imaš li želju biti promjena koju želiš vidjeti u svojoj zajednici? Jesi li zainteresovan za ideje slobode i individualnih prava? Ako je tvoj odgovor DA, onda je Students for Liberty organizacija koja ti pruža priliku da ostvariš svoje ambicije!

Imaš li želju biti promjena koju želiš vidjeti u svojoj zajednici? Jesi li zainteresovan za ideje slobode i individualnih prava? Ako je tvoj odgovor DA, onda je Students for Liberty organizacija koja ti pruža priliku da ostvariš svoje ambicije i postaneš lokalni koordinator!

SFL je međunarodna, neprofitna, studentska organizacija koja okuplja studente cijelog svijeta koji dijele istu strast za slobodom i individualnim pravima čovjeka. Kroz naš Program lokalnih koordinatora, tražimo mlade, energične i predane studente iz Bosne i Hercegovine koji su spremni preuzeti vođstvo i promijeniti svijet oko sebe.

Kao lokalni koordinator, imaćete priliku organizovati događaje, debatirati o ključnim pitanjima slobode, provoditi seminare i kampanje te se angažovati u zagovaranju principa individualnih prava i sloboda. SFL će vam pružiti obuku, podršku i resurse kako biste uspješno provodili svoje inicijative i izgradili snažnu mrežu studenata koji dijele vaše ideale.

Ovaj program je prilika za sticanje neprocjenjivog iskustva u organizovanju, razvijanju liderstva i povezivanju s aktivistima za slobodu iz cijelog svijeta. Imaćete priliku putovati, sudjelovati na konferencijama i treninzima te se umrežiti s drugim  studentima koji dijele vašu strast za slobodom.

Naši dosadašnji volonteri iz Bosne i Hercegovine imali su nevjerojatno iskustvo putovanja i sudjelovanja na međunarodnim događajima. Posjetili smo gradove poput Lisabona i Praga na konferenciji LibertyCon, gdje smo se povezali s aktivistima za slobodu iz cijelog svijeta. Također smo sudjelovali u raznim treninzima i radionicama diljem Evrope (ali i šire) kako bismo stekli nove vještine i proširili svoje znanje.

Ako ste zainteresirani za postizanje pozitivnih promjena u svojoj zajednici, želite sticati nova znanja i vještine te postati dio globalne mreže studenata za slobodu, prijavite se za ulogu lokalnog koordinatora SFL-a!

Ako još niste sigurni jeste li spremni postati dio Students for Liberty (SFL) zajednice, ne brinite! Imamo sjajnu mogućnost za vas da ostanete povezani s našim radom i saznate više o idejama slobode. Možete se prijaviti na našu mejling listu kako biste dobili najnovije informacije i vijesti o događanjima i inicijativama. Također, pozivamo vas da nas zapratite na Instagramu @studentsforlibertybh, gdje ćete pronaći inspirativne sadržaje,, događaje i priliku da se povežete s drugim istomišljenicima. Na taj način možete istražiti svijet slobode i odlučiti jeste li spremni pridružiti se našem timu lokalnih koordinatora i postati vođa promjena u svojoj zajednici.

“Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“