Transturist Tuzla Travel Agency te zove: Postani dio fantastičnog tima

PRILIKA ZA POSAO! 

Mladi ste i volite putovanja?
Govorite neki od svjetskih jezika?
Želite posjetiti poznate turističke destinacije?
Pridružite se ekipi naših vodiča i pratitelja putovanja.

Pošaljite Vaš CV na turizam@transturist.ba i učestvujte u obuci za vodiče i pratitelje turističkih putovanja. Milano, Venecija, Budimpešta, Ohrid, Istanbul i druge destinacije čekaju nove vodiče i pratitelje putovanja!

Advent u Zagrebu ili Sajam knjiga u Beogradu? Karneval u Veneciji ili proslava Nove godine na putovanjima po Azurnoj obali? Još mnogo mnogo destinacija očekuje nove vodiče i pratitelje putovanja!

U toku obuke steći ćete teoretska i praktična znanja o organizaciji turističkih putovanja, vođenju turističkih tura i dr. Također, po uspješnom završetku obuke – svi mladi će dobiti priliku da rade fantastičan posao!
Na obuku se mogu prijaviti osobe starosti do 25 godina.

Prijave se mogu dostaviti do 01.12.2019.g.
Informacije o agenciji:
Zahvaljujući sistemskom ulaganju u infrastrukturu preduzeća, redovnim obnavljanjem voznog parka, profesionalnom odnosu prema putnicima Transturist postaje prepoznatljiv po kvalitetu svojih usluga.
Putnička agencija Transturista-a organizuje putovanja kako u okvirima naše države tako i na različitim destinacijama u Europi i svijetu. Svakodnevno unapređujemo svoje usluge i proširujemo obim naših usluga u oblasti turizma. Redovno obnavljanje voznog parka, edukacija osoblja i povezivanje sa partnerskim agencijama i hotelima širom Europe učinili su da naša ponuda iz dana u dan bude sve bogatija i kvalitetnija.
Za više sličnih ponuda pogledajte na: www.facebook.com/CATBiH 
 

Posljednji postovi