Tuzla: Čudo u Mačkogradu; Preko 800 ljudi posjetilo događaj

Danas na, Sonom trgu, u sklopu manifestacije “Mačkograd” naše mačke su promovisale aktivnosti iz prethodnih 6 mjesecu u projektu Građani protiv terorizma.


Predivni ambijent Sonog trga danas je sa našim mačkama ugostio preko 800 građana Tuzle, koji su uz redovne aktivnosti Caffe bara Slobode imali mogućnost i da se zabavljaju uz vrhunsku muziku i mnogo zanimljivosti, koje su pripremili za građane naši vrijedni mačići.
Lijepo vrijeme i animatorice iz Kiki Klaun ekipe su bespoštedno ,tokom čitavog dana, nasmijavale naše najmlađe sugrađane, te uz šminku i igri upotpunile ovo nedjeljno popodne.  Na postavljenoj bini u Mačkogradu – probranu muziku su vrtili FmJam-ovi DJ-evi Elick & Shadow Kid, a građani su uz kupone naših mačaka uživali u dvorištu i kućicama Slobode.

Veliki interes osnovnoškolaca i srednjoškolaca, ali i njihovih roditelja izazvao je tuzlanski Youtube-er “VedoX” – Vedad Haličević. Youtube atrakcija je uz druženje sa svojim fanovima, snimao događaj, koji će biti dostupan na njegovom kanalu . Veliku pomamu je izazvalo prisustvo Uličnog mađioničara iz Gračanice – Amira Havića. Svoju čaroliju je podijelio i sa gostima i gošćama Mačkograda, a o kakvoj čaroliji je riječ – pogledajte na njegovom Youtube ili “fejsbuk” profilu.

Više fotografija sa našeg druženja, možete pronaći u narednim danima na našim stranicama:
CAT Fejsbuk stranica
– CAT Instagram stranica
Ne zaboravi nas zapratiti!
 
Jednominutni video sa najboljim kadrovima na Mačkogradu – možete vidjeti ovdje: