Učite iz iskustva najvećih stručnjaka komunikacijske industrije: Prijavite se na Woman.Comm Rising star akademiju

Nakon niza uspješnih projekata koje su implementirali u proteklom periodu, Woman.Comm Club pokreće jedinstven program edukacije Woman.Comm Rising star akademiju. Program ima za cilj podržati i ohrabriti mlade članice kluba kao i sve zaljubljenice u komunikacijsku industriju te im omogućiti umrežavanje, razvoj i sticanje novih praktičnih znanja.

 

Woman.Comm Rising star akademija održat će se u prostorijama Homework Hub-a u periodu od 30.05. do 22.09. 2023. Tokom programa polaznice će imati jedinstvenu priliku učiti o različitim alatima marketinga, videa, fotografije, javnog nastupa do medija i PR-a od stručnjakinja i iskusnih profesionalaca komunikacijske industrije, te raditi na projektu uz mentorstvo uglednih pojedinaca iz ove industrije.

 

„Program će pružiti priliku za stjecanje praktičnog iskustva kroz rad na projektima, sudjelovanje u radionicama i predavanjima te stvaranje veza s drugim polaznicima i stručnjacima u industriji. Cilj akademije je da ponudi jedan drugačiji pristup učenja kroz iskustvo seniora ove industrije a samim time i prilagodbu novim trendovima i vizijama koju imaju mladi u ovoj industriji. Pobjednicima natjecanja u sklopu projekta osigurali smo i novčanu nagradu kao dodatni poticaj u radu i učenju “, ističe Irena Miličević Vukoja, direktorica WOMAN.COMM CLUBA.

 

Prijave su otvorene do 22. maja 2023. godine, a program počinje 30. maja 2023. godine.

 

Broj polaznika je ograničen a partneri projekta AlmaRas i NLB Banka su omogućili besplatno učešće za 10 mladih studentica i komunikatorica, zaposlenih u kompanijama ili agencijama, koje žele svoje znanje podići na veći nivo.

 

„Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem web stranice, gdje će pronaći sve potrebne informacije o programu, predavačima i uvjetima prijave“, dodaje Miličević Vukoja.

 

Pridružite se Woman.Comm akademiji i ostvarite svoj potencijal u industriji komunikacija!

Hoću.ba

“Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“