Virgin Pulse zapošljava u Tuzli i Sarajevu

Pridružite se našem timu! Zapošljavamo na poziciju Sales Development Representative u Tuzli i Sarajevu.

Jeste li spremni za novi uzbudljiv izazov? Tražimo talentovane pojedince da se pridruže našem timu. Ako napredujete u brzom prodajnom okruženju i imate strast za strateškom prodajom, želimo čuti od vas!

Kao predstavnik za razvoj prodaje, komunicirat ćete s potencijalnim klijentima na svim nivoima, kvalificirati upite i prikupljati nove potencijalne klijente, hladne pozive i postavljati sastanke, razvijati učinkovite poruke, pružati povratne informacije marketingu, upravljati podacima u Salesforceu, izvještavati o metrikama i ostvarivati ciljeve.

Tražimo nekoga ko tečno govori engleski i njemački, francuski ili holandski; neko ko je stručan u Salesforceu, Hubspotu i Microsoft Officeu, ima jake komunikacijske vještine, prilagodljiv je, orijentiran na detalje i vođen rokovima.

Ako ste to vi i osjećate se spremnim da svoju karijeru podignete na viši nivo, pridružite se našem strastvenom timu i otključajte svoj potencijal. Prijavite se sada putem linka u našoj biografiji i krenimo zajedno na ovo putovanje!

Otvorene pozicije pogledaj OVDJE.

 

Preuzeto sa Instagrama: virginpulsebosnia

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“