Volontirajte u UG e Trafika.net!

Udruženje građana eTrafika.net iz Banjaluke traga za volonterima koji bi pomagali u realizaciji aktivnosti udruženja, kao što su organizacija različitih događaja ili humanitarnih akcija. Poziv se ne odnosi na volontere za portal eTrafika.net, već isključivo za udruženje!


Poziv je za ljude iz Banjaluke, a za prijavu nisu potrebni nikakvi posebni uslovi u smislu obrazovanja, godina ili prethodnog iskustva. Ukoliko želite da pomognete, da se družite i naučite nešto novo, dobrodošli ste!
Od volontera se traži rad u skladu sa uputstvima organizatora, odgovornost, poštovanje rokova i dogovora.  Ukoliko ste osoba koja kasni, ne poštuje dogovore ili  zabušava, onda eTrafika nije mjesto za vas. Jednostavno nam je previše toga da nam se u udruženju vrzma gomila ljudi, kojih nema kada je potrebno nešto konkretno uraditi. Još gori su nam oni koji obećaju da će doći i pomoći, ali se jednostavno ne pojave i isključe telefon. Ako ste jedan od njih, molimo da nam se ne javljate nikada!
Da se razumijemo, niko vas neće maltretirati ili fizički iskorištavati, niti tjerati da radite nešto što ne želite. Međutim, ako ste obećali da ćete nešto uraditi, očekujemo da posao bude završen čim prije. Za svoj rad nećete dobijati finansijsku nadoknadu (sjetite se, poziv je za volontere), ali ćemo vam refundirati sve troškove koji nastanu tokom vaših radnih zadataka – hrana, osvježenje, put…
U prošlosti nam je trebala pomoć oko ovih zadataka, a vjerujemo da će biti tako i u budućnosti:

  • Podjela letaka
  • Lijepljenje plakata
  • Dijeljenje časopisa
  • Pomoć prilikom postavljanja foto izložbe
  • Pomoć prilikom postavljanja humanitarnog bazara
  • Rad na humanitarnom bazaru
  • Pomoć prilikom nabavke materijala za rad udruženja
  • Pomoć prilikom nošenja donacija socijalno ugroženima

Vaš rad se neće bazirati samo na fizičkom poslu, bićete pitani za mišljenje i prijedloge aktivnosti. Svi naši volonteri i članovi su potpuno slobodni da predlažu i pokreću različite akcije, a nove ideje su nam dragocjene. Zbog toga ćemo vas povremeno zvati na sastanke kako bismo zajedno razmišljali kako da unaprijedimo svoju zajednicu.
Konkurs je otvoren do 15. oktobra, a prijaviti se možete putem ovog upitnika. Kandidati će biti pozivani na razgovor tempom kojim se budu prijavljivali, a dobiće priliku da učestvuju u organizaciji prvog događaja već 24. septembra.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete se obratiti na Facebook stranicu portala ili na mail natasat@etrafika.net.
Preuzeto sa: https://www.hocu.ba/index.php/hocu.priliku/volontirajte-u-ug-etrafika.net