Yoga Alliance School

Centar Transformacija u saradnji sa Školom za yoga učitelje RYA iz Indije, omogućava upis u školu yoge za narednu generaciju 2022, a po metodologiji YOGA ALLIANCE (TTC200h, TTC300h i TTC500h).
Edukacija je namijenjena svima onima koji se žele upoznati i produbiti svoje znanje o yogi, filozofiji i psihologiji yoge, ayurvede i njene terapeutske primjene, bez obzira na prethodno iskustvo.
Nastava će se odvijati svaki drugi vikend/nedjeljom počevši od 29.01.2023. godine u trajanju od 4/5 mjeseci (ovisno o nivou), a po završetku obuke polažu se ispiti i dobijate Yoga Alliance diplomu za određeni nivo.
Takođe napominjemo da će biti mogućnost pohađanja škole Online, putem ZOOM aplikacije, u isto vrijeme kao i u prostorijama Centra Transformacija u Sarajevu.
Program je u skladu sa standardima YOGA ALLIANCE Indija.
Program se sastoji od teorijske i praktične nastave:
1. Filozofija yoge
2. Shatkarma
3. Anatomija
4. Pranayama
5. Asana (Hatha i Ashtanga yoga)
6. Yoga terapija
7. Mantra, Bandha, Mudra, Chakra
8. Antropomotorika
9. Meditacija itd.
Nakon obuke, pored potvrde o sprovedenim časovima obuke, polaznici će biti obavezni da napišu zadani rad, te polažu pismeni, usmeni i praktični dio ispita za nivo obuke koji su pohađali.
INFO sastanak će se održati u četvrtak, 12.01.2023. godine u 20h u prostorijama Centra Transformacija i na Zoom-u, u isto vrijeme (javite se za link).
Za pitanja i prijave javite se u PP ili na broj +387(0)62-832-308 (Viber, WhatsApp).
Vaši RYA India i Centar Transformacija Sarajevo.

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“