Zajedno za Dječju Sreću: Humanitarni Kviz i Akcija Prikupljanja Igračaka u Tuzli

Dragi sugrađani,

U srcu Tuzle, u duhu blagdanske sezonske radosti, pozivamo vas da se pridružite posebnom događaju koji će uveličati radost Nove godine. U utorak, 26.12.2023., Pub Kviz Tuzla u suradnji sa Rotary klubom Tuzla u St. James's Irish Pub-u organizuje Humanitarni Kviz za Kliniku za dječje bolesti UKC Tuzla.

Ovaj poseban događaj otvoren je za sve ljude dobrog srca, pozivajući vas da zajedno stvorimo osmijehe na licima malih boraca. Kotizacija za sudjelovanje na kvizu iznosi simboličnih 3KM, a sav prikupljeni iznos bit će usmjeren ka podršci Klinici za dječje bolesti.

No, to nije sve! Ovim putem također vas pozivamo da ponesete stare i nove igračke. Prikupljene igračke bit će namijenjene za paketiće koji će razveseliti mališane i donijeti svijetlu radost u njihove domove. Svi zajedno možemo biti djelić te sreće.

Očekujemo uzbudljivu večer ispunjenu smijehom, pitanjima, iznenađenjima i, najvažnije od svega, dobrotom. Neka ovo bude naš zajednički doprinos zajednici, dar koji će se odraziti na sreću i zdravlje onih kojima je to najpotrebnije.

Našoj zajednici je ovo 36. po redu druženje u St. James's Irish Pub-u, a u utorak će svi prisutni biti u mogućnosti da se upoznaju i sa pobjednicima Mini Tuzlanske lige kvizaša koja je igrana tokom decembra.

Pravila su jednostavna, a neka od najvažnijih su:

– Tokom noći se igramo na 3 kviza sa po 25 pitanja

– Možete igrati sami ili u timu do 5 ljudi, ako vas je više naši domaćini će se postarati da dobijete dva mjesta

– Tokom kviza je zabranjeno varanje, došaptavanje i saradnja među timovima

– Pobjednike i najsretnije timove nagrađujemo sa više od 20 nagrada zahvaljujući našim partnerima.

Pridružite nam se u St. James's Irish Pubu u utorak 26.12.2023. od 19:30 i budimo zajedno svjetionik radosti za one koji to najviše zaslužuju. Vaša podrška čini razliku! Veliko hvala partnerima i malim biznisima koji će osigurati nagrade na kvizu:

St. James's Irish Pub, The Look of the nature, Palačinkara kod Bagija, Konoba Stara Pruga, Hairstyle by Senad, Mesnica Semić, Maraska, Game club Derby, Chick King Omega.

S veseljem očekujemo vaše prisustvo na ovom posebnom događaju.

P.S. slobodno se obucite u duhu praznika! 

S ljubavlju,

Organizatori Humanitarnog Kviza