Zgrabi priliku sa ONAuBiH i DW

Omladinska novinska asocijacija u BiH poziva mlade novinare i novinarke iz cijele BiH koji svoju praksu, nova znanja i vještine te priliku za rad žele da steknu kroz rad omladinskog magazina Karike. Pozivamo studente/ice novinarstva, freelance novinare/ke kao i druge mlade zainteresirane za omladinski medijski prostor da prisustvuju info sesiji “Zgrabi priliku sa ONAuBiH i DW” i tako saznaju više o trenutnim mogućnostima i prilikama koje nudi Omladinska novinska asocijacija i magazin Karike.ba.

Info sesija će se održati 25. 3. 2021. (četvrtak) 17:00 – 18:30h na Zoom platformi. Ovaj online događaj je prilika  da na interaktivan i zanimljiv način predstavimo Omladinsku novinsku asocijaciju u Bosni i Hercegovini kao i omladinski medijski prostor koji kreiramo kroz magazin Karike.
Ako želiš lično da uzmeš priliku u kreiranju omladinskog medijskog sadržaja prijavi se na našu info_sesiju koju će moderirati Anes Osmić, glavni i odgovorni urednik Omladinskog magazina Karike. Pored urednika magazina, domaćini info sesije koji će odgovarati na tvoje nedoumice, dileme i pitanja vezana za rad Karika i Asocijacije bit će i članovi/ice Upravnog odbora Asocijacije, kao i specijani gosti, naši višegodišnji partneri ispred Deutsche Welle Akademije, Marina Martinović i Klaus Dahman.
Rok za prijavu je 24.3.2021. u 23:59.
Link za prijavu:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0S1zAg7-PFd36D0ePoNlJQly4FIjL8agauBKMsT4Dv5JqBg/viewform
Prijavljeni će dobiti pristupne podatke za Zoom na mail adrese 25. 3. u jutarnjim satima.
Ukoliko imate pitanja, pišite na azra.keric@onaubih.ba ili ammar.grabic@onaubih.ba
Radujemo se druženju s vama!